«Ήμουν στο κρεβάτι και μου λέει τέτοια είσαι κι εσύ...» - Η Στεργιανού μίλησε για την διαρροή φωτογραφία της

«Πήγαμε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και με κοιτούσαν λες κι έφταιγα εγώ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήμουν στο κρεβάτι και μου λέει τέτοια είσαι κι εσύ...» - Η Στεργιανού μίλησε για την διαρροή φωτογραφία της

Με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η Ειρήνη Στεργιανού αποκάλυψε πως πρώην σύντροφός της είχε διαρρεύσει φωτογραφία της από προσωπικές της στιγμές.

«Εγώ είχα τραυματική εμπειρία γιατί είχε ανεβάσει ο πρώην σύντροφός μου μία φωτογραφία και ξαφνικά σε μία ημέρα με ειδοποιούσαν μέσα από το Instagram, ή μέσω social ότι έχει διαρρεύσει μία φωτογραφία, η οποία είναι από προσωπική στιγμή. Το αναπαράγουν διάφορα site

Δε μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου για μία εβδομάδα, φοβόμουν μην μου στείλουν μήνυμα, απειλητικά να με κοροϊδεύουν. Δεν το είχα πει και στους γονείς μου. Σίγουρα ήταν και για εκδίκηση, πιστεύω και ανωριμότητα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψη της Ειρήνης Στεργιανού για την φωτογραφία της

Στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα παραχώρησε συνέντευξη η Ειρήνη Στεριανού και μίλησε έξω από τα δόντια, καταγγέλλοντας μάλιστα πως στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν της αντιμετώπισαν όπως θα έπρεπε.

«Ήμουν στο κρεβάτι στο χωριό μου γιατί ήταν Πάσχα και μου λέει τέτοια είσαι κι εσύ. Ανοίγω την φωτογραφία και δεν θυμόμουν καν. Λέω είμαι εγώ ή είναι photoshop; Μετά έτρεμα κι επικοινώνησα για ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Επικοινώνησα με τον κ. Λύτρα και με το που γύρισα Αθήνα, πήγαμε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Βέβαια κι εκεί ήταν πολύ δύσκολα γιατί επειδή ήταν άντρες, με αντιμετώπισαν όχι με τόσο καλό και θετικό τρόπο, όπως θα ήθελα. Με κοιτούσαν λες κι έφταιγα εγώ. Είχα πάει με την απεσταλμένη του κύριου Λύτρα και μας μιλούσαν λες κι έφταιγα εγώ και τι μας ζαλίζετε τώρα. Ένιωσα πολύ άσχημα κι εκεί. Ήταν δύο εβδομάδες, που δεν έκλεισα μάτι. Μετά είπα και τι έγινε; Εγώ φταίω; Προσπάθησα να πάρω πίσω αυτά που έχασα, εξαιτίας αυτής της φωτογραφίας… Ένιωθα απαίσια γιατί φοβόμουν να μην το μάθουν οι δικοί μου. Όταν το έμαθαν πιο αργά, με στήριξαν.» ανέφερε η Ειρήνη Στεριανού.