Γιώργος Γιαννιάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά από την ανακοίνωση ότι βγήκε θετικός στον κορωνοϊό

«Δεν ξέρω από που κόλλησα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Γιαννιάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά από την ανακοίνωση ότι βγήκε θετικός στον κορωνοϊό

Ο Γιώργος Γιαννιάς μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας 3/1 στην εκπομπή «Love it» όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την κατάσταση της υγείας του καθώς πριν από λίγες ημέρες γνωστοποίησε πως νοσεί με κορωνοϊό.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γιαννιά

Πώς είναι, όμως, η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Γιαννιά;

«Προς το παρόν είμαι μια χαρά. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Ευτυχώς είναι όλα καλά μέχρι τώρα. Δεν έχω ξαναπεράσει κορωνοϊό. Δεν ξέρω από που κόλλησα. Δεν είχα σχεδόν κανένα σύμπτωμα. Πέρα από κάτι ελαφρύς πόνους στο σώμα, δεν είχα κάτι άλλο.

Έχω διαγνωστεί από την περασμένη Πέμπτη με κορωνοϊό. Η υπόλοιπη οικογένεια δεν κόλλησε, δεν ήρθαμε καθόλου σε επαφή. Ευτυχώς το σπίτι έχει δύο επίπεδα και είμαι απομονωμένος σε άλλο επίπεδο».

Insta Poll: Πόσο χρονών είναι ο Γιώργος Γιαννιάς;

Ο Γιώργος Γιαννιάς πριν ακόμα τελειώσει το σχολείο εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί του νησιού και τα πρώτα δείγματα είναι εντυπωσιακά και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τον προσελκύσει η δισκογραφική εταιρεία Minos Emi και να τον καλέσει στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο μαζί της σε ηλικία 18 ετών.

Το 2001 εμφανίζεται στο καλοκαιρινό Romeo και ήδη το όνομά του αρχίζει να γίνεται ευρύτερα γνωστό στην αθηναική νύχτα καθώς την ίδια χρονιά κυκλοφορεί και η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με την υπογραφή της πασίγνωστης Εύης Δρούτσα” με τίτλο “¾” και πιο γνωστό τραγούδι το “Φύγε”.

Στην συνέχεια είδε τεράστια επιτυχία και πλέον θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες τραγουδιστές, ο οποίος μάλιστα πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλια του γιορτάζοντας τα με κοντινά του πρόσωπα.

Πόσο χρονών έγινε ο Γιώργος Γιαννιάς;

Μπείτε στο Instagram του Youweekly.gr για να ψηφίσετε!

Γιώργος Γιαννιάς ηλικία