Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η ανάρτηση της 22χρονης συντρόφου του μετά την πρόταση γάμου

«Έζησα μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η ανάρτηση της 22χρονης συντρόφου του μετά την πρόταση γάμου

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό το απόγευμα της Κυριακής 2/1 όπου αποκάλυψε πως έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του σύντροφο, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο το εντυπωσιακό μονόπετρο.

Πιο συγκεκριμένα, η σύντροφος τους 30χρονου θεατρικού παραγωγού ονομάζεται Ιλάειρα, είναι 22 χρονών και κατάγεται από τη Φθιώτιδα. Μάλιστα, οι δυο τους βρίσκονται σε σε σχέση εδώ και μερικούς μήνες και όπως είναι λογικό είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την αγαπημένη του σύντροφο

Από την άλλη, η Ιλάειρα είχε ανακοινώσει την ευχάριστη είδηση μέσω Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εύχομαι η νέα χρονιά να σας χαρίσει απλόχερα αγάπη, γαλήνη & ευτυχία . Ο θεός να ευλογεί κάθε στόχο σας και νέα σας αρχή!!! Είμαι Ιδιαίτερα συγκινημένη που το 2021 φτάνει στο τέλος του.

Διότι μέσα σε αυτό το διάστημα έζησα μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Καθοριστικές για την τωρινή και μελλοντική μου ευτυχία. Μέσα σε αυτές τις στιγμές γνώρισα τον εαυτό μου . Την αγάπη μου για την τέχνη και το θέατρο. Αλλά και τον άντρα της ζωής μου. Θέλω να σταθώ σε αυτό το τελευταίο, λέγοντας ότι δεν βλέπω την ώρα να περάσω ολόκληρη μου την ζωή μαζί σου…».

Η ανάρτηση της συντρόφου του Μαυρίκιου Μαυρικίου

"Δεν μου έκανε εντύπωση που..." - "Άδειασε" δημόσια τον Γιάννη Χατζηγεωργίου

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Πέμπτης (9/12) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου και της Μυριέλλας Κουρεντή από θεατρικές παραστάσεις για να πάρουν μέρος στο Survivor.

«Δεν μου έκανε καμία εντύπωση, ούτε ότι συνέβη, ούτε ο άνθρωπος που το έκανε. Έχω εμπειρία από αυτή την ιστορία. Τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, ο οποίος είναι ένας υπερταλαντούχος άνθρωπος, τον είχα στο Κλουβί με τις τρελές αλλά αποχώρησε. Είχα αναγκαστεί να παίξω τον ρόλο του γιατί και τότε μας άφησε για μια καλύτερη δουλειά. Το έχει ξανακάνει.

Συμβαίνει από συγκεκριμένους ανθρώπους, δεν θεωρώ ότι είναι επαγγελματικό. Και η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν στην Σταχτοπούτα και όταν συνέχισα δεύτερη σεζόν δεν ήρθε γιατί είχε μια άλλη παράσταση. Η Βίκυ Κάβουρα, η οποία έφυγε για κάποιον άλλον λόγο που δεν κατάλαβα. Είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι, ας τους εντοπίσουμε, να τους βάλουμε σε μια λίστα και να ξέρει ο παραγωγός ότι όταν παίρνω αυτόν τον άνθρωπο υπάρχει κίνδυνος να φύγει», σχολίασε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.