Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

«Ένιωθα μια διέγερση διαβάζοντας τα σχόλια στα βίντεο» - Μετανιωμένος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην απολογία του

«Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν είμαι τέτοιο άτομο»

 «Ένιωθα μια διέγερση διαβάζοντας τα σχόλια στα βίντεο» - Μετανιωμένος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην απολογία του
News 03.01.2022 19:27
Από Ίρις Βίλα

Στην δημοσιότητα βγήκαν μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, σημεία από την απολογία του Στάθη Παναγιωτόπουλου καθώς εμφανίζεται μεταμελημένος για τις πράξεις του, που σόκαραν την κοινή γνώμη. Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν στη διαρροή των επίμαχων ροζ βίντεο.

Οι δηλώσεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Θέλω να διευκρινίσω ότι τα επίμαχα αρχεία είχαν αρχικά αναρτηθεί στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα μόνο στην ιστοσελίδα (…) από εμένα προσωπικά κατά το παρελθόν και πριν το έτος 2019, αλλά στη συνέχεια, στους πρώτους μήνες του ίδιου έτους 2019 με δική μου πρωτοβουλία τα απέσυρα όλα από την εν λόγω ιστοσελίδα.

Αναφορικά με το χρήστη με username … έχω να σας πω ότι εγώ είχα δημιουργήσει αυτό το προφίλ αποκλειστικά στην ανωτέρω ιστοσελίδα και μέσω αυτού είχα αναρτήσει τα επίμαχα αρχεία και τα οποία επίσης διέγραψα το 2019 ενώ από τότε δεν έχω κάνει το παραμικρό και ζητώ συγγνώμη από τη μηνύτρια».

«Αισθανόμουν ότι εκείνη την εποχή ήθελα μια σεξουαλική διέγερση με την ανάρτηση βίντεο. Δύο ανάρτησα, όλα ήταν το 2014-2015. Ένιωθα μια διέγερση διαβάζοντας τα ηλεκτρονικά σχόλια στις αναρτήσεις. Αυτή τη στιγμή που το σκέφτομαι πικραίνομαι πάρα πολύ και ντρέπομαι πάρα πολύ.

Δεν είμαι αυτό το πράγμα το οποίο έκανα εδώ. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν είμαι τέτοιο άτομο. Μας διέγειρε και τους δύο η ιδέα του βίντεο. Δεν ήξερε ότι θα το αναρτήσω, ούτε συμφώνησε σε κάτι τέτοιο. Δεν χρειάστηκε να την πείσω, φρόντισα να μην εμφανίζονται τα πρόσωπά μας (…).

Μετά το 2019 ζήτησα τη βοήθεια ψυχιάτρου και εκείνος μου εξήγησε ότι υπάρχει μια παρέκκλιση. Δεν παρακολούθησα συνεδρίες. Δεν υπήρχε οικονομικό κίνητρο (…) Λυπάμαι και ντρέπομαι γι΄ αυτά που έγιναν και ζητώ συγγνώμη, δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου».

Το πρόσωπο της συζύγου του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την Πρωτοχρονιά

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την Πρωτοχρονιά, μαζί με την σύζυγό του και τον σκύλο τους. Μπορεί τις ημέρες των γιορτών να ήταν κλεισμένος στο σπίτι και ούτε στο μπαλκόνι να μην έβγαινε, ωστόσο, το Σάββατο 1/1 η κάμερα του Πρωινού τον "τσάκωσε" στο δρόμο.

Μάλιστα στα εν λόγω πλάνα της εκπομπής, είδαμε για πρώτη φορά και το πρόσωπο της γυναίκας του, η οποία παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει και σοκάρουν, συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του και να τον στηρίζει.

«Ο παρουσιαστής βρίσκεται στα… κάρβουνα μην σκάσει κάποια νέα καταγγελία εναντίον του. Στα κάρβουνα βρίσκονται και γυναίκες με τις οποίες ο παρουσιαστής είχε συνάψει στο παρελθόν σχέση. Μέσα στις γιορτές μάλιστα μιλούσαν με δικηγορικά γραφεία, μήπως και βρίσκονται και οι ίδιες σε κάποιο βίντεο, η υπόθεση δεν έχει κλείσει», σχολίασε η δημοσιογράφος, Κέλλυ Χεινοπώρου.

Τα πλάνα από την εμφάνιση του Στάθη Παναγιωτόπουλου με την σύζυγό του

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νέα εξέλιξη: Τι βρέθηκε στον υπολογιστή του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Θα υπάρξουν νέες καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο»

Share