Διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό η Έλενα Τσαγκρινού

Αποκάλυψε πως περνάει την καραντίνα της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό η  Έλενα Τσαγκρινού

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς η ίδια θέλησε εχθές να στείλει το δικό της μήνυμα στους αγαπημένους της followers στο να έχουν αυτοπεποίθηση.

Από την άλλη, η γνωστή τραγουδίστρια με αφορμή την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων γνωστοποίηση με ένα βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok ότι είναι θετική στον κορωνοϊό καθώς κρατάει το θετικό της self test. Μάλιστα, στην συνέχεια κοινοποίησε κάποια instastories και μας έδειξε πως περνάει την καραντίνα της κάνοντας γυμναστική.

Οι αναρτήσεις της Έλενας Τσαγκρινού

Η ανάρτηση της Έλενας Τσαγκρινού

Κίνηση ανθρωπιάς από την Έλενα Τσαγκρινού και τον Mike

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike αποφάσισαν να κάνουν μια άκρως συγκινητική κίνηση καθώς έγιναν εθελοντές για τα αδέσποτα ζωάκια της Save A Greek Stray. Πιο συγκεκριμένα, η SGA κάνει ακόμα μία σπουδαία δράση με στόχο τη φροντίδα των αδέσποτων σκύλων.

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike, ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, και οι δυο αγαπούν τους σκύλους και είναι και οι ίδιοι σκυλογονείς. Η δράση Celebrity Dog Workers by PURINA® «ξετυλίγεται» μέσα από μία σειρά αυτοτελών επεισοδίων, που «ανεβαίνουν» στo κανάλι της Panik Records και στο κανάλι της Save A Greek Stray στο YouTube.

Στο πλαίσιο αυτό, οι celebrities επισκέπτονται τον όμορφο χώρο του καταφυγίου της Save A Greek Stray στον Ωρωπό, όπου αδέσποτα σκυλάκια περιθάλπονται, φροντίζονται και προωθούνται προς υιοθεσία και, μέσα από ευφάνταστα challenges, μαθαίνουν τις δουλειές που κάνουν καθημερινά οι εθελοντές της φιλοζωϊκής οργάνωσης.

Οι ίδιοι έφεραν εις πέρας τα challenges, βάζοντας με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο το δικό τους λιθαράκι στο έργο της Save A Greek Stray.