Πιο τολμηρός από ποτέ ο Γιάννης Στάνκογλου: Το έριξε στις βουτιές στην θάλασσα

Δείτε πως καλωσόρισε το νέο έτος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πιο τολμηρός από ποτέ ο Γιάννης Στάνκογλου: Το έριξε στις βουτιές στην θάλασσα

Μπορεί να είναι ακόμη Ιανουάριος και ο καιρός να έχει φτιάξει κατά πολύ, ωστόσο ο Γιάννης Στάνκογλου φαίνεται να είναι αρκετά τολμηρός μιας και βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία προκειμένου να βουτήξει στα παγωμένα νερά της θάλασσας.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του (δείτε τον εδώ με νέο look). Έτσι, αυτή τη φορά δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο όχι μόνο κολύμπησε αλλά το έριξε και στο τραγούδι.

Η ανάρτηση του Γιάννη Στάνκογλου

Η αποκάλυψη του Γιάννη Στάνκογλου: «Συνεχίζω την ψυχοθεραπεία»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» όπου προβάλλεται από την συχνότητα του MEGA, παραχώρησε δηλώσεις ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο γεγονός πως συνεχίζει να κάνει ψυχοθεραπεία. Μάλιστα, μίλησε και για την παράσταση «Killer Joe» που σκηνοθετεί.

Να τονίσουμε πως, πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για τις αποκαλύψεις που έγιναν στο χώρο του θεάτρου για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τους βιασμούς.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Στάνκογλου

«Συνεχίζω να κάνω ψυχοθεραπεία. Θεωρώ ότι ο καθένας με το δικό του τρόπο πρέπει να ψάχνει και να βρίσκει τον εσωτερικό του κόσμο. Εδώ και τρεις εβδομάδες έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα για τη σειρά “Όρκος” στην ΕΡΤ. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη δουλειά».

«Τη σκηνοθεσία τη σκεφτόμουν ως κάτι που θα συνέβαινε κάποια στιγμή. Δεν έλεγα όμως ότι θέλω να σκηνοθετήσω. Το έργο είναι πολύ δυνατό και με γοήτευσε. Ήθελε να αναδείξω όλα τα στοιχεία που θίγει, όπως την οικογένεια και την ενδοοικογενειακή βία».

«Η μαγειρική μου αρέσει πάρα πολύ, είναι ο διαλογισμός μου, με ξεκουράζει», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου, ενώ σε ό,τι αφορά στα όνειρά του ο ίδιος ανέφερε ότι «ονειρεύομαι να πάρω το δίπλωμά μου και να κάνω ελεύθερη πτώση μόνος μου, τα ταξίδια, αλλά και να βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν όμορφα».