Γιώργος Γιαννιάς: Αποκάλυψε ποια είναι τα συμπτώματα με τον κορωνοϊό - «Είχα πόνο στο σώμα και στα γόνατα»

«Το εμβόλιο πιστεύω ότι δίνει μία ασπίδα παραπάνω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Γιαννιάς: Αποκάλυψε ποια είναι τα συμπτώματα με τον κορωνοϊό - «Είχα πόνο στο σώμα και στα γόνατα»

Πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Γιαννιάς αποκάλυψε πως ούτε εκείνος κατάφερε να γλιτώσει" από τον κορωνοϊο καθώς διαγνώστηκε θετικός με αποτέλεσμα να μπει σε καραντίνα. Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων μίλησε σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή Live News όπου αποκάλυψε τα συμπτώματά του.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γιαννιά

«Δεν κατάλαβα κάτι, απλά επειδή το είχα στο νου μου και επειδή είχα πόνο στο σώμα και στα γόνατα, κάνω ένα μοριακό και βγήκα θετικός. Το έχω περάσει πάρα πολύ ελαφριά. Δεν έχω κάνει ούτε πυρετό. Μόνο λίγο πόνο στις κλειδώσεις και λίγες κρυάδες που λέμε.

Έχω κάνει δύο δόσεις και σήμερα είχα να κάνω την τρίτη αλλά δεν το πρόλαβα. Το εμβόλιο πιστεύω ότι δίνει μία ασπίδα παραπάνω για να μπορέσεις να το αντέξεις και να το περάσεις χωρίς πολλά συμπτώματα».

Οι πρώτες δηλώσεις μετά από την ανακοίνωση ότι βγήκε θετικός στον κορωνοϊό

Ο Γιώργος Γιαννιάς μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας 3/1 στην εκπομπή «Love it» όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την κατάσταση της υγείας του καθώς πριν από λίγες ημέρες γνωστοποίησε πως νοσεί με κορωνοϊό.

Πώς είναι, όμως, η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Γιαννιά;

«Προς το παρόν είμαι μια χαρά. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Ευτυχώς είναι όλα καλά μέχρι τώρα. Δεν έχω ξαναπεράσει κορωνοϊό. Δεν ξέρω από που κόλλησα. Δεν είχα σχεδόν κανένα σύμπτωμα. Πέρα από κάτι ελαφρύς πόνους στο σώμα, δεν είχα κάτι άλλο.

Έχω διαγνωστεί από την περασμένη Πέμπτη με κορωνοϊό. Η υπόλοιπη οικογένεια δεν κόλλησε, δεν ήρθαμε καθόλου σε επαφή. Ευτυχώς το σπίτι έχει δύο επίπεδα και είμαι απομονωμένος σε άλλο επίπεδο».