"Έσπασε" τη σιωπή της η Ναταλία Γερμανού - «Kαταλήγω να με αγαπώ όπως είμαι, με...»

«Δεν ξέρω πολλούς που θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η Ναταλία Γερμανού είναι ένας άνθρωπος που παραχωρεί σπάνιες συνεντεύξεις όπου μιλάει για την ζωή της. Μια από αυτές έδωσε στο περιοδικό Τύπος TV και Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Αναφέρθηκε στο έτος που μας πέρασε, ενώ έκανε την ευχή της και για το 2022.

Η παρουσιάστρια που πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στο J2US και αποθεώθηκε από όλους, έκανε τον απολογισμό της.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Ναταλίας Γερμανού

Πώς ήταν το 2021 για εσάς; Τι γεύση σάς άφησε;

Δεν ξέρω πολλούς που θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι ήταν καλή χρονιά. Κι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που επηρεάζεται πολύ από το τι συμβαίνει στον κόσμο κοινωνικά και πολιτικά! Εύχομαι να είναι καλύτερο το 2022, το έχουμε όλοι ανάγκη.

Είθισται κάθε τέλος της χρονιάς να κάνουμε την προ­σωπική μας ανασκόπηση-απολογισμό! Ο δικός σας τι περιλαμβάνει;

Προσπαθώ να μην κάνω τα ίδια λάθη, αλλά στο τέλος καταλήγω να με αγαπώ όπως είμαι, με τα σωστά και τα λάθη μου. Έτσι αγαπώ και τους φίλους μου, τους δι­κούς μου ανθρώπους, έτσι πορεύομαι, οπότε αυτό δεν αλλάζει.

Ο απολογισμός της Ναταλίας Γερμανού για το 2021

Τι ζητήσατε να σας φέρει ο Άγιος Βασίλης;

(γέλια) Θέλω να έχω την υγεία μου για να μπορώ να γίνομαι εγώ ίσως Άγιος Βασίλης σε ανθρώπους που χρειάζονται «δώρα» πιο πολύ από εμένα!

Τι εύχεστε για τη νέα χρονιά;

Υγεία! Και περισσότερο γέλιο στις ζωές μας. Έχουμε κατσουφιάσει (όχι άδικα φυσικά), έχουμε γεμίσει θυμό, τοξικότητα, εύχομαι να ξαναδώ γελαστούς ανθρώπους που δεν θα αλληλοβρίζονται με το παραμι­κρό.

Συγκινεί το μήνυμα που έστειλε στον Πέτρο Ίμβριο για τον θάνατο του πατέρα του

Οι τελευταίες ημέρες ήταν αρκετά δύσκολες για τον Πέτρο Ίμβριο καθώς έχασε τον πολυαγαπημένο του πατέρα. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού λίγες ώρες αργότερα θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στον πρώην σύζυγό της καθώς αποχαιρέτησε τον πατέρα του τραγουδιστή με ένα συγκινητικό μήνυμα στο προσωπικό της λογαριασμό.

«Καλό ταξίδι “μπαμπά” υπέροχε, περήφανε, θα σε θυμάμαι τα καλοκαίρια στη Σαμοθράκη να μου τραγουδάς. Πέτρο μου θα σε καμαρώνει…».

Ανάρτηση Ναταλίας Γερμανού