J2US Highlights (25/12): Η εντυπωσιακή έναρξη, η εμφάνιση της Ναταλίας Γερμανού και τα ζευγάρια που αποχώρησαν

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό live (25/12)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US Highlights (25/12): Η εντυπωσιακή έναρξη, η εμφάνιση της Ναταλίας Γερμανού και τα ζευγάρια που αποχώρησαν

Ακόμα ένα live του J2US ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (25/12) και εννοείται πως ανήμερα τα Χριστούγεννα ο Νίκος Κοκλώνης είχε ετοιμάσει ένα φαντασμαγορικό show για τον μεγάλο ημιτελικό του παιχνιδιού.

Όλα όσα είδαμε χθες (25/12) στο J2US

Η φαντασμαγορική έναρξη του σόου και το ολόχρυσο κουστούμι του Νίκου Κοκλώνη

Το εορταστικό live του J2US ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου, ανήμερα των Χριστουγέννων, με τον Νίκο Κοκλώνη να ετοιμάζει το πιο λαμπερό πάρτι γεμάτο εκπλήξεις.

Απόψε μάλιστα είναι και ο μεγάλος ημιτελικός για αυτό και το κάθε ζευγάρι θα τραγουδήσει δύο κομμάτια, ένα της επιλογής τους και ένα της επιλογής του παρουσιαστή.

Όπως κάθε Σάββατο έτσι και τώρα, ο Νίκος Κοκλώνης έβαλε τα καλά του και βγήκε στην σκηνή πιο υπέρλαμπρος από ποτέ, τραγουδώντας με τον μοναδικό δικό του τρόπο τα «Χριστούγεννα» της Δέσποινας Βανδή, η οποία κατά την διάρκεια της βραδιάς θα τραγουδήσει με τη σειρά της τις μεγαλύτερες της επιτυχίες.

«Σας εύχομαι χρόνια πολλά και γούτσου γούτσου» είπε μετά το τέλος της εμφάνισής του.

Η εμφάνιση της Ναταλίας Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού ήταν καλεσμένη στο show και κάθισε στην κριτική επιτροπή. Κάποια στιγμή λοιπόν σχολίασε και ένα τραγούδι της που ακούστηκε.

«Συγκινήθηκα που συνειδητοποίησα τι μπούρδες έγραφα 30 χρόνια πριν. Πιο σαχλό στίχο από το “είσαι πάλι μπροστά μου άλλη μία βραδιά, μα απόψε γλυκιά μου θα στο πω καθαρά” Αν σκεφτείς μετά τι ύμνους έχω γράψει στην Βανδή… ο Σάκης γελάει γιατί έχει χιούμορ και του έχω γράψει πολύ ωραιότερα», είπε χαρακτηριστικά.

Τα ζευγάρια που αποχώρησαν

Φτάνοντας στο τέλος της, η βραδιά είχε και μερικές δυσάρεστες εξελίξεις, καθώς τρία ζευγάρια αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Αυτά δεν ήταν άλλα από την Εβελίνα Νικόλιζα με τον Νίκο Μπάρκουλη, τον Τζέιμς Καφετζή με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Νικηφόρο με τη Λάουρα Νάργες.