«Έβριζε τους πάντες, ξέρει να θυματοποιείται! Είμαι σίγουρος ότι στο J2US...» - Ο Μικρούτσικος κατά της Ψυχαράκη

Έκανε αποκαλύψεις για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έβριζε τους πάντες, ξέρει να θυματοποιείται! Είμαι σίγουρος ότι στο J2US...» - Ο Μικρούτσικος κατά της Ψυχαράκη

Μια απίστευτη αποκάλυψη για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα. Με αφορμή τον τελικό του J2US και τον τσακωμό τη με τον Χάρη Βαρθακούρη, ο παρουσιαστής "έσπασε" τη σιωπή του και αποκάλυψε τον αληθινό χαρακτήρα της πίσω από τις κάμερες του Big Brother 2.

Μίλησε για απίστευτη συμπεριφορά από μέρους της όπου τους έβριζε όλους, αλλά και για θυματοποίηση, ενώ πήρε το μέρος του τραγουδιστή στην κόντρα τους.

Η αποκάλυψη του Μικρούτσικου για την Ψυχαράκη

«Ένας λόγος που τσακώθηκα με τον ΣΚΑΙ, ήταν ότι μου αφαιρούσαν τον λόγο κι έσβηναν κείμενα που εγώ έπρεπε να μιλήσω. Υπήρχε το μότο μην χτυπήσεις την πρωταγωνίστριά μας. Εγώ δεν χτύπησα κανένα αλλά πάντα από τις εκπομπές μου είχα ένα κριτικό βλέμμα. Θα σου κάνω κριτική τρυφερά και με αγάπη. Ήταν γνωστό ότι αυτό που εκπέμπει κι εκφράζει η Άννα Μαρία, το είχα εξηγήσει στην παραγωγή.

Είχαν την τύχη εντός εισαγωγικών να της κάνω μια και δύο ώρες συνέντευξη κι αυτά που είδαν τα μάτια μου, δεν περιγράφονται. Ξυπνούσε το πρωί κι έβριζε τους πάντες. Ήταν εναντίον όλων κι είναι πανέξυπνη γιατί ξέρει να θυματοποιείται. Εμείς που είμαστε θύματα του συστήματος, νιώθαμε μια ταύτιση. Ενώ έχει μαι τοξικότητα και θα ήθελε να εκτελέσει τον Χάρη, επέμενε και του έλεγε περαστικά ενώ είμαι 100% σίγουρος ότι μεταξύ τους θα γινόταν ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.. Είμαι σίγουρος ότι πίεζε τους ανθρώπους στην παραγωγή για να βγει πρώτη στο J2US» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη μετά το J2US

Μια ημέρα μετά τον τελικό του J2US, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitterμε σκοπό να ευχηθεί σε όλους "χρόνια πολλά" για το νέο έτος. Ωστόσο, δεν δίστασε να αφήσει και μια σπόντα μετά τον τσακωμό της με τον Χάρη Βαρθακούρη.

Να υπενθυμίσουμε πως εκεί που οι δυο τους φαινόταν πως τα είχαν βρει, μια κίνηση της Άννας Μαρίας έκανε ξανά έξαλλο τον τραγουδιστή με αποτέλεσμα να την κράξει.

«Όπως σε κάθε στιγμή της ζωής μου, έτσι και εχθές ζήτησα από τα παιδιά να μαζευτούμε να βγάλουμε μια αναμνηστική φώτο, αποχαιρετώντας αυτό το μουσικό ταξίδι. Καλή Χρονιά σε όλους, ακόμα και στα υπόλοιπα παιδιά που δεν υπάρχουν στην φωτογραφία. Μπράβο σε όλους μας» έγραψε η Άννα Μαρία στο Twitter, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με κάποιους από τους συμπαίκτες της στο J2US.

Η ανάρτηση της Αννας Μαρίας Ψυχαράκη μετά το J2US