Έγκυος η Λένα Ζευγαρά; Περιμένει το παιδί Ρώσου μεγιστάνα

Οι πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγκυος η Λένα Ζευγαρά; Περιμένει το παιδί Ρώσου μεγιστάνα

Η Λένα Ζευγαρά είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες. Η ίδια φαίνεται να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας, αφού έχει αποφασίσει να κρατάει την προσωπική της ζωή κρυφή, και έχει επιλέξει να συζητιέται μόνο σε ότι αφορά τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις.

Τα προηγούμενα έτη φαίνεται πως ήταν αρκετά δυσάρεστα για την τραγουδίστρια αφού αναγκάστηκε να αναβάλλει τις συναυλίες της, όμως η νέα χρονιά ενδεχομένως να είναι ευοίωνη για εκείνη αφού σαν βόμβα έσκασε η είδηση της πιθανής εγκυμοσύνης της.

Είναι έγκυος η Λένα Ζευγαρά;

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Soulaglamorous στο Instagram με την γνωστή σε όλους διαδικτυακή περσόνα να ανακοινώνει πως η Λένα Ζευγαρά είναι έγκυος.

Μάλιστα, όχι μόνο ανακοίνωσε την πιθανή εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας αλλά προχώρησε και σε αποκαλύψεις σχετικά με τον σύντροφο της. Η Soulaglamorous έγραψε:

“Ρώσος μεγαλέμπορος επιχειρηματίας ο πατέρας. Λένε επίσης μένουν μαζί και δεν την αφήνει να εργαστεί ξανά και δε θα έχει επιπτώσεις με το συμβόλαιο της. Αυτήν η πληροφορία έσκασε έχω βάλει τα κεντρικά να μάθουν αν είναι αγόρι ή κορίτσι”

Η Λένα Ζευγαρά είναι έγκυος.

Πληροφορίες για τον σύντροφο της Λένας Ζευγαρά.

Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση της τραγουδίστριας

Μια τεράστια αλλαγή στο look της αποφάσισε να κάνει η Λένα Ζευγαρά. Η γνωστή τραγουδίστρια λοιπόν αποχαιρέτησε για τα καλά το μαύρο καρέ μαλλί, με το οποίο την είχαμε πρωτογνωρίσει.

Η ίδια λοιπόν ανανεώσει την εικόνα της και υιοθέτησε τα μακριά καστανά παλιά, που της πηγαίνουν εξίσου πολύ.

Το πρωί της Παρασκευής 16/10 μάλιστα, η Λένα Ζευγαρά παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Happy Day» και εκεί είδαμε την αλλαγή στα μαλλιά της.

«Είμαι υπέρ των αλλαγών, είχα την ανάγκη να βγω πιο φρέσκια, πιο αλλαγμένη δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις αλλαγές στην ζωή μου, μου αρέσουν και θεωρώ ότι είναι για καλό μας εξελίσσουν και μας ανεβάζουν επίπεδο σαν ανθρώπους. Και εξωτερική αλλαγή και οποιαδήποτε αλλαγή», είπε χαρακτηριστικά η Λένα Ζευγαρά, η οποία είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία με το νέο της look.