«Πήγα να πεθάνω...» - Εξελίξεις με την υγεία της Super Κικής

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πήγα να πεθάνω...» - Εξελίξεις με την υγεία της Super Κικής

Όσο οι μέρες περνούν όλο και περισσότεροι ανακοινώνουν μέσα των social media πως έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό, ανάμεσά τους βρίσκεται λοιπόν και η Super Κική. Την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Η influencer το απόγευμα της Δευτέρας 3/1 με ένα insta story στο οποίο αναφέρει πως νοσεί από Covid έγραψε χαρακτηριστικά: «Έχω κόβιντ και το περνάω πολύ άσχημα. Δύο χρόνια τη γλίτωνα, πάρτα τώρα».

Οι εξελίξεις με την υγεία της Super Κικής

Το μεσημέρι της Τρίτης 4/1 ωστόσο, η Super Κική, αποκάλυψε μέσω νέων instastories, πως πλέον νιώθει καλύτερα, παρότι πέρασε πολύ δύσκολα τις πρώτες ημέρες.

«Καλημέρα τι κάνετε; Είμαι καλά σήμερα. Αλλά τι κακό ήταν αυτό; Πήγα να πεθάνω να ξέρετε. Πολύ πυρετός. Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Δυο μέρες υπόθεση ήταν μάλλον το δικό μου. Τώρα αν μου ξανάρθει, πάει, τελείωσε, θα καταστραφώ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πως ήταν η Super Κική πριν γίνει διάσημη

Η Κική Λιτσάκη ή όπως είναι γνωστή στο κοινό Super Κική κέρδισε ακόμα περισσότερη αναγνωρισιμότητα μέσα από την συμμετοχή της στον τηλεοπτικό μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη, J2US.

H ίδια μετράει πάνω από 287 χιλιάδες ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάτι που δείχνει πως το κοινό του διαδικτύου ενδιαφέρεται πολύ για εκείνη και την ζωή της.

Η Super Κiki ενώ μιλάει για το παρελθόν της και τις δυσκολίες που έχει ξεπεράσει, σπάνια μοιράζεται φωτογραφίες της από το τότε.

Μία από τις ελάχιστες φωτογραφίες, λοιπόν, που έχουν κυκλοφορήσει πριν την επιτυχία της στο instagram, δείχνει την Super Κική πολύ διαφορετική εμφανισιακά σε σχέση με σήμερα. Την βλέπουμε αρκετά αδύνατη με καστανά μαλλιά, ενώ δεν θυμίζει σε τίποτα την Super Κική όπως την γνωρίζουμε σήμερα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Η Super Κική πριν γίνει διάσημη