Γέννησε η Κλέλια Πανταζή

Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γέννησε η Κλέλια Πανταζή

Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της περνάει η Κλέλια Πανταζή, καθώς έγινε μαμά για δεύτερη φορά, ολοκληρώνοντας με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογενειακή της ευτυχία με τον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο.

Την αποκάλυψη της γέννας έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μέσα από το μαιευτήριο και λίγες ημέρες μετά την γέννα της αδερφή της.

Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου της Κλέλιας Πανταζή

Γέννησε η Κλέλια Πανταζή

Η ανάρτηση της Κλέλιας Πανταζή λίγες ημέρες πριν γεννήσει

Αυτός ο χτύπος..

Η πρώτη φορά που ακούς τον χτύπο της καρδιάς μιας νέας ζωής μέσα σου, ήταν αδιαπραγμάτευτα η καλύτερη στιγμή για εμάς μέσα στο 2021..

Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε μικρό μας Τσακαλάκι..! Και κυρίως ανυπομονεί να σε γνωρίσει ο μεγάλος σου αδερφός..!

Εύχομαι σε όλες κ όλους που θέλουν να γίνουν γονείς το 2022, να το καταφέρουν!

2022 bring it on!!! We are soooo ready!!!

Λίγα λόγια για την Κλέλια Πανταζή

Η Κλέλια (Χαρίκλεια) Πανταζή (γενν. Μυτιλήνη, 18 Μαρτίου 1985) είναι Ελληνίδα πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την εθνική ομάδα του ανσάμπλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000 στο Σίδνεϊ.

Γεννήθηκε το 1985 στη Μυτιλήνη και ξεκίνησε την ενασχόληση της με τη ρυθμική γυμναστική στο Γυμναστικό Σύλλογο Μοσχάτου. Οι πρώτες της μεγάλες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο ήρθαν το 2002, στη Νέα Ορλεάνη, όταν κατέκτησε τρία μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εκείνης της χρονιάς. Συγκεκριμένα, πρώτευσε στα τρία σχοινάκια – δύο μπάλες και κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο, ενώ κέρδισε και από ένα χάλκινο μετάλλιο στις κορδέλες και στο σύνθετο ομαδικό, στην ίδια διοργάνωση.

Κλέλια Πανταζή βιογραφικό