Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

"Κόλαφος" ο Λάκης Λαζόπουλος: «Η Μιμή Ντενίση βγήκε σε μια εκπομπή και δοξαζόταν μόνη της»

«Προσπάθησαν να με φιμώσουν και όχι μόνο»

News 04.01.2022 16:31
Από Ίρις Βίλα

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» ο Λάκης Λαζόπουλος παραχώρησε συνέντευξη όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τις απειλές που τον φόβισαν αλλά και για τις κρίσεις πανικού όπου ήταν η έμπνευση για του «Δέκα μικρούς Μήτσους». Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην Μιμή Ντενίση μετά από τις "αιχμηρές" δηλώσεις του.

Οι δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου

«Η μαμά μου μού έλεγε να μην πίνω ποτέ δηλητήρια. Δεν έπεσε λάσπη πάνω μου θεωρώ. Δίπλα μου, πίσω, μπρος μου μπορεί, γιατί ξέρω ποιος είμαι εγώ» σημείωσε για τις επιθέσεις που δέχθηκε κατά καιρούς, συνεχίζοντας: «Δεν απαντούσα ποτέ στη στιγμή, άφηνα τον χρόνο να λειτουργήσει. Δεν βιάστηκα να απαντήσω με το κότερο, ήρθε το βιβλίο και απαντήθηκε.

Για τις εμμονές της σάτιρας, εξήγησε πως η εμμονή είναι μέρος της σάτιρας και πως ο ίδιος έχει υπάρξει εμμονικός. «Η Μιμή Ντενίση βγήκε σε μια εκπομπή και δοξαζόταν μόνη της. Λέω έλα Θεέ μου, τι έχω χάσει;» πρόσθεσε για το πρόσωπο που βρίσκεται συχνά στο… στόχαστρό του.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» τους εμπνεύστηκε κάπως αναγκαστικά, έπειτα από εντολή ενός γιατρού για να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε.

«Ανέβαινε η πίεσή μου, πάθαινα κρίσεις πανικού και πήγα σε ένα γιατρό στον Ερυθρό Σταυρό. Εκείνος μου είπε να κατεβάσω την παράσταση, γιατί όποτε κατέβαινα τα σκαλιά ανέβαινε η πίεση. Μου είπε να κάνω τηλεόραση.Στο δρόμο σκεφτόμουν ότι μπορώ να κάνω περισσότερους ρόλους, ίσως 2 ή 3.

Όταν μπήκα σπίτι, η Τασούλα διάβαζε τους “Δέκα μικρούς νέγρους” της Αγκάθα Κρίστι. Είπα, δέκα μικροί… Το “Μήτσοι” ήρθε από το όνομα του πατέρα μου και έτσι ξεκίνησε».

«Έχω δεχθεί απειλές, ακόμα και για τη ζωή μου. Προσπάθησαν να με φιμώσουν και όχι μόνο» τόνισε και συμπλήρωσε πως «και να μην θέλεις να φοβηθείς, έχουν τον τρόπο να σε φοβήσουν». Τέλος, μίλησε και για τη γυναίκα του, την Τασούλα, η οποία τον στήριζε, πάντα με κριτική. «Ήταν πολύ σκληρή κριτικός απέναντί μου. Η Τασούλα ήταν πιο δυνατή από εμένα. Μετά το θάνατό της ένιωθα να αλλάζω, μου αρέσει να είμαι πιο μόνος μου».

Idols: Λαζόπουλος για Μαλβίνα: «Ένιωθα ότι μπορούμε να κεντήσουμε πάνω στο χιούμορ μαζί»

Στο αποψινό επεισόδιο του Idols όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά, είδαμε το αφιέρωμα για την Μαλβίνα Κάραλη. Ένα πρόσωπο το οποίο έχει αφήσει αναμφίβολα το δικό της στίγμα.

Μεταξύ άλλων, ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για την ίδια αλλά και για την σπουδαία φιλία που δημιούργησαν. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος περιέγραψε την πρώτη τους συνάντηση και πώς από το πρώτο λεπτό «κόλλησαν» ο ένας με τον άλλον.

Οι δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου

«Τη διάβαζα και ήθελα πολύ να τη γνωρίσω. Την γνώρισα πριν κάνει εκπομπή στην τηλεόραση. Βρεθήκαμε σε μια εκδήλωση και μόλις την είδα πήγα κατευθείαν πάνω της… ξέρεις μερικά ζώα της ζούγκλας, όταν συναντηθούνε, αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλον και αμέσως κολλήσαμε.

Σε αυτό το πρώτο λεπτό… άδειασα τα πάντα πάνω της, το θαυμασμό την εκτίμηση… Είχε τεράστια εσωτερική δύναμη και τσαμπουκά αληθινό. Ένιωθα ότι μπορούμε να κεντήσουμε πάνω στο χιούμορ μαζί».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Υπέρ του Σερβετάλη ο Λαζόπουλος - "Η απόφαση του να αποχωρήσει από την παράσταση ήταν σωστή"

Λάκης Λαζόπουλος για Νίκο Μουτσινά: «Δεν κάνει σάτιρα μην τα συγχέουμε όλα μαζί»

Share