Διαγνώστηκε δεύτερη φορά θετική στον κορωνοϊό η Μαρίνα Πατούλη

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Διαγνώστηκε δεύτερη φορά θετική στον κορωνοϊό  η Μαρίνα Πατούλη

Με το πέρασμα των ημερών ολοένα και περισσότεροι celebrities ανακοινώνουν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς ότι έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό μιας και τα κρούσματα έχουν αυξηθεί ραγδαία τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα, ανάμεσα στα άτομα που έχουν βγει θετικοί στον ιό είναι και η Μαρίνα Πατούλη.

Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμός καθώς δημοσίευσε μια φωτογραφία από το κρεβάτι της, αποκαλύπτοντας ότι η μετάλλαξη Όμικρον της έκανε «ποδαρικό» για το νέο έτος. Ωστόσο η ίδια δεν έχει χάσει καθόλου την καλή της διάθεση.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Κορωνοϊός - Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Άλλαξε χρονιά με στενό φόρεμα γεμάτο παγιέτες - Δεκάδες αντιδράσεις με την εμφάνιση της

Η Μαρίνα Πατούλη είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα και το αποδεικνύει σε κάθε δημόσια εμφάνιση της - όπως τότε στα μπουζούκια - αλλά και μέσα από τις αναρτήσεις που πραγματοποιεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αγαπάει το εαυτό της και τον προσέχει καθημερινά, αφού όπως έχουμε δει σε κάθε εμφάνιση δημόσια και μη, είναι πάντα στιλάτη και βαμμένη!

Μπορεί λοιπόν φέτος να κάναμε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο σπίτι, αφού ο κορωνοϊός έφερε νέα μέτρα, ωστόσο, η Πρόεδρος της Unesco δεν υποδέχτηκε το 2022 με τις πιτζάμες της ή με μια πιο casual εμφάνιση.

Το λαμπερό φόρεμα της Μαρίνας Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη επέλεξε να φορέσει ένα στενό maxi φόρεμα το οποίο ήταν γεμάτο παγιέτες και είχε άνοιγμα στο μπούστο. Στην φωτογραφία μάλιστα που δημοσίευσε στο προφίλ της έγινε χαμός από τα αποθεωτικά σχόλια.