Ελισάβετ Σπανού: «Μου αρέσει η τηλεόραση. Βέβαια την έκανα υπό πολύ κακές συνθήκες»

«Ήμουν στο πρωινό με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελισάβετ Σπανού: «Μου αρέσει η τηλεόραση. Βέβαια την έκανα υπό πολύ κακές συνθήκες»

Μετά από την αποχώρησή της από το Survivor, η Ελισάβετ Σπανού βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τρίτης 4/1 στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρακι» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για τις ίντριγκες που έχουν δημιουργηθεί.

Μάλιστα, όταν ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε για την ενασχόλησή της με την τηλεόραση, η Ελισάβετ Σπανού αναφέρθηκε στην περίοδο που βρισκόταν στο πρωινό του MEGA με παρουσιαστές τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού.

Οι δηλώσεις της Ελισάβετ Σπανού

Στεναχωρημένη η Ελισάβετ Σπανού - Μίλησε στις κάμερες στο αεροδρόμιο

Η Ελισάβετ Σπανού ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το φετινό Survivor 5. Το βράδυ της Κυριακής 2/1 έφτασε στο αεροδρόμιο, όπως σας αποκάλυψε πρώτο το youweekly.gr μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες, κι εννοείται πως την περίμεναν κάμερες από τηλεοπτικούς σταθμούς.

Μια από αυτές ήταν και η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα που πρόβαλλε το αρχείο το πρωί της Δευτέρας 3/1. Η Ελισάβετ Σπανού αντί να προσπεράσει τις κάμερες όπως έκαναν συνήθως οι παίκτες επειδή ο Ατζούν τους απαγορεύει να μιλάνε, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Παιδιά τα είπαμε και θα τα πούμε πολύ σύντομα όλα. Καλή χρονιά σας εύχομαι να είστε, όλοι καλά.», εμφανώς απογοητευμένη και στεναχωρημένη.