Ιωάννα Μαλέσκου: Η αναφορά στον Νίκο Μουτσινά - «Ενοχλούμαι όταν κάτι με προσβάλει»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Η αναφορά στον Νίκο Μουτσινά - «Ενοχλούμαι όταν κάτι με προσβάλει»

Η Ιωάννα Μαλέσκου αναμένεται να βρεθεί καλεσμένη το βράδυ τη Τρίτης 4/1, στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο Άλλος». Η γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής «Love it», μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε για τον Νίκο Μουτσινά ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αποκαλύψει τι είναι αυτό που την ενοχλεί σε εκείνον χωρίς βέβαια να αναφέρεται σε εκείνον.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου

«Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά είναι μία εκπομπή που κατά κύριο λόγο ασχολείται με ότι τηλεοπτικό υπάρχει. Ενοχλούμαι όταν γίνεται κάτι που με προσβάλλει. Ένα σχόλια που έχει τη διάθεση να σε υποβαθμίσει. Αν εγώ αισθανόμουν ότι γίνεται κάτι κακό, θα είχα τοποθετηθεί διαφορετικά.

Αντίθετα, έβλεπα με χιούμορ πράγματα που εγώ έδινα στο πιάτο. Είτε μέσο του αυθορμητισμού μου, είτε από πράγματα που μπορεί να συνδέονταν.

Τότε, θυμάμαι είχε γίνει μία όμορφη σύνδεση με τον Σταθμό που ήμουν τότε και τον ΣΚΑΙ και είχα απαντήσει θετικά. Επειδή ήταν μία όμορφη επικοινωνία με σεβασμό, για αυτό συνέχισε να έχω καλή σχέση με τον Νίκο και πριν τον γνωρίσω».

Ιωάννα Μαλέσκου: Η ανάρτηση "καρφί" μετά το ξέσπασμα του Τάσου Χαλκιά

Χαμός έχει δημιουργηθεί μετά την συνέντευξη της Ιωάννας Μαλέσκου στον Τάσο Χαλκιά, ο οποίος ήταν φανερά εκνευρισμός τόσο για τον περιορισμένο χρόνο που είχε για να μιλήσει όσο και για την μεγάλη αναμονή που είχε πριν βγει στον αέρα.

Ο γιος του μάλιστα λίγες ώρες μετά το συμβάν προχώρησε σε μια ανάρτηση προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους που ενόχλησαν τον πατέρα του (διαβάστε εδώ αναλυτικά τι έγραψε).

Η Ιωάννα Μαλέσκου, με την σειρά της, προχώρησε πριν μερικές ώρες σε ένα story "καρφί" στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Να χτίζεις το κάστρο σου με τις πέτρες που σου έχουν πετάξει άλλοι».

Ωστόσο, η ίδια έχει αποσπάσει τις τελευταίες ώρες αρκετά αρνητικά σχόλια κάτω από την τελευταία της ανάρτηση, με την ίδια να μην έχει ακόμα τοποθετηθεί σε αυτά.

Η ανάρτηση "καρφί" της Μαλέσκου μετά την κόντρα της με τον Χαλκιά

Ιωάννα Μαλέσκου ανάρτηση