"Κόλαφος" ο Βαρθακούρης με την Κάκκαβα: «Κάποιοι φέτος είχαν δύο εκπομπές χάρη στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη»

Η ανάρτηση όλο νόημα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Με αφορμή τα σημερινά "αιχμηρά" σχόλια που έκανε η Ανδρέας Μικρούτσικος για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Νάταλι Κάκκαβα θέλησε να πάρει θέση και να τοποθετηθεί δημόσια. Από την άλλη, ο Χάρης Βαρθακούρης δεν θέλησε να αφήσει ασχολίαστο το συγκεκριμένο γεγονός μιας και έκανε την δική του ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παρουσιάστρια του Big Brother 2 έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο Twitter, για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη πως: «Επειδή πολλά ακούω το τελευταίο διάστημα θα πω πως η Άννα Μαρία Ψυχαράκη που είχα τη χαρά να τη συναντήσω από κοντά είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα που είτε μας αρέσει είτε όχι είναι παρουσία που έχει τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Και κάνει και τηλεθέαση. Να τα λέμε κι αυτά».

Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη

Βέβαια, ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να μοιραστεί το εν λόγω tweet μιας και άφησε την δική του σπόντα. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Επίσης κάποιοι φέτος είχαν δύο εκπομπές χάρη στην Άννα Μαρία, να τα λέμε και αυτά…».

Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η απάντηση στον Βαρθακούρη μετά το κράξιμο - «Πόσες ακόμα προσβολές...»

Μετά τον πρώτο άσχημο τσακωμό τους, η σχέση Άννας Μαρίας Ψυχαράκη με τον Χάρη Βαρθακούρη περνάει και πάλι κρίση. Ο τραγουδιστής που νοσεί από κορωνοϊό μαζί με τις κόρες του, σε χθεσινές του 30/12 αναρτήσεις στο προφίλ του στο Instagram έκραξε το πρώην μουσικό του ταίρι.

Λίγες ώρες μετά τις αναρτήσεις αυτές, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη απάντησε μέσω Twitter, κάνοντάς αρχικά retweet ένα υποστηρικτικό post, στο οποίο σχολίασε: «Απλά κρίμα. Πόσες ακόμα προσβολές προς το πρόσωπό μου..... Κρίμα...».

Στην συνέχεια με νέο post στο οποίο ανέβασε και μια από τις αναρτήσεις του Χάρη Βαρθακούρη, θέλησε να εξηγήσει πως δεν καταλαβαίνει τι έκανε λάθος, αφού του έστειλε και προσωπικό μήνυμα για να του ευχηθεί περαστικά, λέγοντας του μάλιστα πως να κάνει και πάλι τεστ για να είναι μαζί στον τελικό του J2US.

«Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι λάθος έκανα;; Του έστειλα και προσωπικό μήνυμα και ευχήθηκα σε όλες τις δημοσιεύσεις μου να γίνουν όλοι οικογενειακώς πολύ καλά και γρήγορα Τα άφησα όλα πίσω και τώρα ξανά. Του πρότεινα να ξανά κάνει τεστ μόνο και μόνο για να είμαστε στο τελικό», έγραψε χαρακτηριστικά.

H ανάρτηση της Ψυχαράκη για τον Βαρθακούρη

Η απάντηση της Ψυχαράκη στον Βαρθακούρη μετά το κράξιμο