Συγκινεί η Παρασκευή Κερασιώτη: «Περνάω την πιο δύσκολη φάση στη ζωή μου»

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινεί η Παρασκευή Κερασιώτη: «Περνάω την πιο δύσκολη φάση στη ζωή μου»

Αρκετά δύσκολες είναι οι τελευταίες εβδομάδες για την Παρασκευή Κερασιώτη καθώς πριν από λίγες ημέρες γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό πως ο αγαπημένος της πατέρας έφυγε από την ζωή.

Από την άλλη, το γνωστό μοντέλο το οποίο είναι αρκετά ενεργό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram Θέλησε να κάνει ένα Q&A προκειμένου να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις των αγαπημένων της followers.

Η ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη

Η ίδια μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως αυτή είναι η πιο δύσκολη περίοδος στη ζωή της. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Αυτή την περίοδο περνάω την πιο δύσκολη φάση στη ζωή μου επειδή έχασα τον μπαμπά μου. Προσπαθώ πάρα πολύ να είμαι δυνατή και να χαμογελάω».

Η ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη

Η αποκάλυψή της Κερασιώτη για το πρόβλημα υγείας της

Την Παρασκευή Κερασιώτη την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων του GNTM 3. Το μοντέλο από την αρχή κατάφερε να "κεντρίσει" το ενδιαφέρον όχι μόνο στην κριτική επιτροπή αλλά και στους τηλεθεατές. Μπορεί να μην ήταν η νικήτρια ωστόσο αγαπήθηκε αρκετά από τον κόσμο.

Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς δημοσιεύει διάφορες φωτογραφίες από τις δουλειές που έχει κάνει ως μοντέλο. Έτσι, η ίδια χρησιμοποίησε την εφαρμογή για καλό σκοπό καθώς θέλησε να δώσει ένα δυνατό μήνυμα σε όσα άτομα την ακολουθούν.

Με αφορμή τα διάφορα μηνύματα που δέχεται κατά καιρούς από κορίτσια, που τη ρωτούν τι διατροφή κάνει, πόσα κιλά είναι και με τι τρόπο γυμνάζεται, προκειμένου να αντιγράψουν τον τρόπο ζωής της και να αποκτήσουν ένα σώμα ίδιο με εκείνης, η Παρασκευή ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram όπου δίνει απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα - αλλά όχι αυτές που περίμεναν οι θαυμάστριές της.

Παράλληλα, το μοντέλο αναφέρθηκε στα προβλήματα που προκάλεσε στην ίδια - τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε σωματικό επίπεδο - η εμμονή της να χάσει κιλά και αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο μπόρεσε να μπει σε ένα πρόγραμμα και να τα ξεπεράσει.

«Θέλω να σας πω ότι δεν είναι σωστό να κάνετε κάτι το οποίο κάνει κάποιος άλλος. Αυτό που κάνω εγώ είναι για εμένα, έχω συμβουλευτεί τον διατροφολόγο και τον γυμναστή μου. Κάντε κι εσείς το ίδιο. Μην κάνετε κάτι που θα κάνει κακό στον οργανισμό σας».

«Μόλις βγήκα από το GNTM, επειδή ήθελα να χάσω κάποια κιλά, έκανα σκληρή διατροφή και γυμναστική, με αποτέλεσμα όλο αυτό να κάνει κακό στον οργανισμό μου.

Είχε σταματήσει η έμμηνος ρύση για έξι μήνες, είχα πρηστεί, ήθελα συνέχεια να τρώω, ψυχολογικά δεν ήμουν καθόλου καλά, δεν ήθελα να μιλάω με κανέναν, είχα κλειστεί στον εαυτό μου και δε μου άρεσε καθόλου το αποτέλεσμα που έβλεπα στον καθρέφτη.

Ευτυχώς, συμβουλεύτηκα τον γιατρό μου. Είμαι πολύ καλά αυτή τη στιγμή, έχει επανέλθει η έμμηνος ρύση και κάθισα και σκέφτηκα κάποια πράγματα, με αγάπησα έτσι ακριβώς όπως είμαι. Αγαπάω τον εαυτό μου, αγαπάω το σώμα μου. Προσπαθώ να κάνω πράγματα στα οποία μπορεί ο οργανισμός μου να αντεπεξέλθει»