Μπιμπίλας για υπόθεση Φιλιππίδη: «Στο δικαστήριο θα πω αυτά που πρέπει»

«Αισθάνομαι πάρα πολύ μεγάλη θλίψη μέσα μου για όλα όσα έχουν συμβεί αλλά...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μπιμπίλας για υπόθεση Φιλιππίδη:  «Στο δικαστήριο θα πω αυτά που πρέπει»

Το απόγευμα της Τρίτης 4/1, ο Σπύρος Μπιμπίλας εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη καθώς ο ίδιος αποκάλυψε πως πρόκειται να βρεθεί ως μάρτυρας στο δικαστήριο.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

«Στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη είχα μπει ως μάρτυρας υπεράσπισης χωρίς να ερωτηθώ. Θα πάω στο δικαστήριο και θα πω αυτά που πρέπει να πω. Δεν λέει η κλίση επάνω τι μάρτυρας είμαι. Όταν είχα πρωτοπάει στον εισαγγελέα ήμουν μάρτυρας υπεράσπισης. Χωρίς να ερωτηθώ αν ήθελα να πάω».

Έπρεπε να ερωτηθώ αν θα ήθελα να πάω. Τώρα δεν έχω δικαίωμα εκ του νόμου να αρνηθώ και ασφαλώς θα πάω. Αισθάνομαι σε μεγάλη αμηχανία, αισθάνομαι πάρα πολύ μεγάλη θλίψη μέσα μου για όλα όσα έχουν συμβεί αλλά θα λειτουργήσω με βάση τη συνείδηση μου. Όπως λειτουργώ πάντα. Προκαλεί μέσα μου αισθήματα περίεργα το γεγονός πως με έβαλε μάρτυρα υπεράσπισης».

Σπύρος Μπίμπιλας για Σπύρο Χατζηαγγελάκη: «Έκαναν μια βλακεία που περνάει το όριο του μέτρου...»

Ο Σπύρος Μπίμπιλας μίλησε το πρωί της Τρίτης (04/01) στην εκπομπή «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Σπύρο Χατζηαγγελάκη και τον σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες μετά από την φάρσα που έκανε όταν τηλεφώνησε στο ταμείο του θεάτρου όπου εργαζόταν, για τοποθέτηση βόμβας.

Ο ίδιος ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης θέλησε να αναφερθεί στο περιστατικό και να αποκαταστήσει την αλήθεια κάνοντας μια σειρά αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπίμπιλας είπε χαρακτηριστικά: «To έμαθα από δημοσιογράφους χθες. Θεωρώ ότι εμείς οι ηθοποιοί είμαστε σε κατάσταση τρέλας και κάνουμε βλακείες. Ανεβοκατεβαίνουν παραστάσεις, άλλες σταματάνε τελείως λόγω κορονοϊού. Επομένως οι ηθοποιοί δεν είναι σε καλή κατάσταση. Οπότε το δικαιολογώ λόγω απόγνωσης. Έκαναν μια βλακεία που περνάει το όριο του μέτρου. Άσε που θεωρείται και αδίκημα. Τώρα βλέπω στο Instagram πως έγραφε πως όλος ο θίασος το ήξερε. Πάντως πρόκειται περί βλακείας»

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε και στους ηθοποιούς που συμμετέχουν σε ριάλιτι, όπως το Survivor, λέγοντας: «Δεν με αφορά, δεν με ενδιαφέρει και δεν το βλέπω. Δεν μου αρέσει που οι ηθοποιοί συμμετέχουν σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά το καταλαβαίνω ότι εξαναγκάζονται για οικονομικούς λόγους».