Κλέλια Πανταζή: Δημοσίευσε οικογενειακές φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κλέλια Πανταζή: Δημοσίευσε οικογενειακές φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Η Κλέλια Πανταζή πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έγινε μαμά για δεύτερη φορά, ολοκληρώνοντας με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογενειακή της ευτυχία μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Λευτέρη Τσάκαλο.

Μάλιστα, η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο instagram της γνωστή Πρωταθλήτριας Ρυθμικής Γυμναστικής. Ωστόσο, πριν από λίγη ώρα αποφάσισε να δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της και τον σύζυγό της.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Πανταζή

«Το παζλ της ευτυχίας από πόσα κομμάτια αποτελείται..; Στης δίκης μας οικογένειας, χθες μπήκε άλλο ένα κομμάτι..!
Λευτέρη μου, σ’ ευχαριστώ για το δεύτερο θαύμα που ζω! • 3/1/2022 •».

Λίγα λόγια για την Κλέλια Πανταζή

Η Κλέλια (Χαρίκλεια) Πανταζή (γενν. Μυτιλήνη, 18 Μαρτίου 1985) είναι Ελληνίδα πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την εθνική ομάδα του ανσάμπλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000 στο Σίδνεϊ.

Γεννήθηκε το 1985 στη Μυτιλήνη και ξεκίνησε την ενασχόληση της με τη ρυθμική γυμναστική στο Γυμναστικό Σύλλογο Μοσχάτου. Οι πρώτες της μεγάλες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο ήρθαν το 2002, στη Νέα Ορλεάνη, όταν κατέκτησε τρία μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εκείνης της χρονιάς. Συγκεκριμένα, πρώτευσε στα τρία σχοινάκια – δύο μπάλες και κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο, ενώ κέρδισε και από ένα χάλκινο μετάλλιο στις κορδέλες και στο σύνθετο ομαδικό, στην ίδια διοργάνωση.

Κλέλια Πανταζή βιογραφικό