Φτυστός ο Ηλίας Κρασσάς - Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον γιο της Βίκυς Καγιά ντυμένο spider-man

Έπαιζε και αγκαλιαζόταν με την μικρή Μπιάνκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φτυστός ο Ηλίας Κρασσάς - Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον γιο της Βίκυς Καγιά ντυμένο spider-man

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας και οικογενειακής γαλήνης για τη Βίκυ Καγιά, οικοδέσποινα της νέας χρονιάς στο Star, αφού παρουσίασε το εορταστικό «Dancing with the Stars» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Όταν σβήνουν τα φώτα από το show χορού, καθώς και από τα γυρίσματα του «Shopping Star», το οποίο επίσης συνεχίζει δυναμικά για πέμπτη σεζόν, η παρουσιάστρια αφοσιώνεται στα παιδιά της, την 6χρονη Μπιάνκα και τον Κάρολο-Ηλία, που σε δύο εβδομάδες ετοιμάζεται να γιορτάσει τα τέταρτα γενέθλιά του, κάνοντας έτσι ποδαρικό στο 2022 με τον καλύτερο τρόπο. Ένα δείγμα από την ευτυχία της είδαμε ζωντανά σχετικά πρόσφατα μέσα από τον φακό του YOU, με τη Βίκυ Καγιά να υποδέχεται την κόρη της από το σχολείο, μαζί με τον μικρό της αδελφό, που είχε ντυθεί Spider-Man.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Το «κλου» του απογεύματος φυσικά ήταν τα γλυκά στιγμιότυπα που είχαν τα δύο αδέλφια μεταξύ τους, με την Μπιάνκα να αγκαλιάζει τον αδελφούλη της και τη μαμά να παρακολουθεί περήφανη, για την υπέροχη σχέση που έχουν δημιουργήσει τα παιδιά της.

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η Βίκυ Καγιά

Κρασσάς Καγιά

Κρασσάς Καγιά παιδιά
Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη 5/1, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ

Παντού με την κόρη της

Η μόνη που θα μπορούσε να κλέψει την παράσταση από τη φανταχτερή εμφάνισή της στον πρωτοχρονιάτικο DWTS, μέρα που γιόρταζε και την ονομαστική της εορτή, ήταν η μικρή Μπιάνκα. Αχώριστες ακόμα και στο στούντιο, οι δυο τους πόζαραν στον φακό, με την κόρη της να... κουρνιάζει στην ουρά του κίτρινου τούλινου φορέματος, που έφερε την υπογραφή των MiRo.