Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το «καυτό» φιλί στην μέλλουσα σύζυγό του στον αέρα του Πρωινού

Πότε θα γίνει ο γάμος;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το «καυτό» φιλί στην μέλλουσα σύζυγό του στον αέρα του Πρωινού

Σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Το Πρωινό» εμφανίστηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου το πρωί της Τρίτης 04/01 με την σύντροφό του Ιλάειρα, μετά την αποκάλυψη που έκανε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. Μαζί τους είχαν και την μητέρα του θεατρικού παραγωγού, η οποία ήταν και εκείνη πανευτυχής.

To ζευγάρι βρίσκεται σε σχέση εδώ και μερικούς μήνες και ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί στις 28 Αυγούστου στην Κύπρο.

Το παθιασμένο φιλί του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην σύντροφό του στον αέρα της εκπομπής

«Ήταν καρμικό αυτό που συνέβη», λέει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ο Μαυρίκιος έκανε την πρώτη κίνηση» δήλωσε η Ιλάειρα, ενώ πρόσθεσε «Ο Μαυρίκιος είναι ο άνθρωπος που θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του».

Όσο για την μητέρα του γνωστού θεατρικού παραγωγού, εκείνη λέει: «Είμαι μες στην τρελή χαρά»

Η ζωντανή σύνδεση με το ζευγάρι ολοκληρώθηκε με ένα «καυτό» φιλί ανάμεσά τους που ξεσήκωσε το τηλεοπτικό πλατό.

Η ανάρτηση της συντρόφου του θεατρικού παραγωγού μετά την πρόταση γάμου

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό το απόγευμα της Κυριακής 2/1 όπου αποκάλυψε πως έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του σύντροφο, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο το εντυπωσιακό μονόπετρο.

Πιο συγκεκριμένα, η σύντροφος τους 30χρονου θεατρικού παραγωγού ονομάζεται Ιλάειρα, είναι 22 χρονών και κατάγεται από τη Φθιώτιδα. Μάλιστα, οι δυο τους βρίσκονται σε σε σχέση εδώ και μερικούς μήνες και όπως είναι λογικό είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον.

Από την άλλη, η Ιλάειρα είχε ανακοινώσει την ευχάριστη είδηση μέσω Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εύχομαι η νέα χρονιά να σας χαρίσει απλόχερα αγάπη, γαλήνη & ευτυχία . Ο θεός να ευλογεί κάθε στόχο σας και νέα σας αρχή!!! Είμαι Ιδιαίτερα συγκινημένη που το 2021 φτάνει στο τέλος του.

Διότι μέσα σε αυτό το διάστημα έζησα μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Καθοριστικές για την τωρινή και μελλοντική μου ευτυχία. Μέσα σε αυτές τις στιγμές γνώρισα τον εαυτό μου . Την αγάπη μου για την τέχνη και το θέατρο. Αλλά και τον άντρα της ζωής μου. Θέλω να σταθώ σε αυτό το τελευταίο, λέγοντας ότι δεν βλέπω την ώρα να περάσω ολόκληρη μου την ζωή μαζί σου…».