Με πλατινέ μαλλιά και φουσκωμένα χείλη - H εμφάνιση της Αθηνάς Χρυσαντίδου 3 χρόνια μετά το Power of Love

Έτσι είναι σήμερα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με πλατινέ μαλλιά και φουσκωμένα χείλη - H εμφάνιση της Αθηνάς Χρυσαντίδου 3 χρόνια μετά το Power of Love

Την Αθηνά Χρυσαντίδου την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Power of Love, όπου είχε τραβήξει πολλά βλέμματα και σχόλια λόγω της σχέσης της με τον Δώρο Παναγίδη. Έμειναν ζευγάρι ακόμη και μετά το τέλος του ριάλιτι, ωστόσο, η σχέση τους δεν κράτησε μεγάλο διάστημα.

Μετά μάλιστα την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, αποφάσισε να ασχοληθεί και με το τραγούδι! Κάνει μαθήματα καθημερινά και έχει βελτιωθεί φωνητικά και μαζί με την "καυτή" παρουσία της διαθέτει ένα πακέτο που σημειώνει Limit Up διασκέδασης στο κοινό.

Πριν από λίγες ημέρες επίσης, η Αθηνά Χρυσαντίδου μετά την συνεργασία της με τον Αντύπα, έκλεισε συνεργασία με το Galea Theater και από τις αρχές Δεκέμβρη εμφανίζεται κάθε Σάββατο πάνω στην πίστα.

Η εμφάνιση της Αθηνάς Χρυσαντίδου

Ωστόσο, η εμφάνιση της Αθηνάς δεν μοιάζει πολύ με την εμφάνιση με την οποία την γνωρίσαμε στο Power of Love. Πλέον έχει το μαλλί της ξανθό πλατίνα, ενώ φαίνεται πως έχει βάλει λίγο ακόμη χείλη.

Η αποκάλυψη της Αθηνάς Χρυσαντίδου για την κακοποιητική σχέση που είχε

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (8/12) η Αθηνά Χρυσαντίδου. Η νεαρή τραγουδίστρια, που βρέθηκε πριν λίγο καιρό θετική στον κορωνοϊό, μίλησε την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν.

«Έχω να αγαπήσω σχεδόν δυο χρόνια. Δεν εμπιστεύομαι πλέον εύκολα. Μου έχουν τύχει στο παρελθόν ακραίες καταστάσεις. Σύντροφος μου έφτασε στο σημείο να σηκώσει χέρι. Έπαθα πολύ κακό και ήμουν μικρή, περίπου 18. Βρήκα όμως την δύναμη να φύγω στην τρίτη με τέταρτη φορά που έγινε. Ήταν ακραίο το σκηνικό, πολύ ακραίο. Είχα τραυματιστεί.

Τώρα οι δικοί μου άνθρωποι, αν το ακούν, θα έχουν πάθει ένα σοκ. Το έχω πει μόνο στη μητέρα μου, αναγκάστηκα να της το πω γιατί είχε γίνει ένα θέμα.

Με ένα ποσό άνω των 5.000 ευρώ θα έλεγα ναι στο Survivor. Θεωρώ ότι όλοι θα έλεγαν ναι σε ένα τέτοιο ποσό. Εβδομαδιαίο, έτσι; Όχι μηνιαίο! Ε βέβαια, εντάξει», κατέληξε η Αθηνά.