Δωμάτιο - ντουλάπα «πνιγμένο» από ρούχα και παπούτσια! Φωτογραφίες από το σπίτι της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Το όνειρο κάθε γυναίκας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δωμάτιο - ντουλάπα «πνιγμένο» από ρούχα και παπούτσια! Φωτογραφίες από το σπίτι της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, που έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο πρώτο GNTM, είναι λάτρης της μόδας και μοιράζεται συνεχώς φωτογραφίες από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί, θέλοντας να δώσει έμπνευση στις κοπέλες που την παρακολουθούν και να τις ενημερώνει για τις νέες τάσεις της μόδας. Η ίδια έχει άπειρα ρούχα και για να μπορέσει να τα κρατήσει οργανωμένα και όμορφα τακτοποιημένα έχει μεταμορφώσει ένα ολόκληρο δωμάτιο σε ντουλάπα.

Το γνωστό μοντέλο είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της, με τον οποίο σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και, μάλιστα, δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία από το πατρικό σπίτι του μέλλοντα συζύγου της.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μας «ξεναγεί» στο δωμάτιο-ντουλάπα της

Σαν λάτρης των social media, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει φτιάξει μια κατηγορία μέσω των instastories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία δείχνει όλα τα outfits που έχει δημιουργήσει για τις εξόδους της και δίνουν ιδέες όχι μόνο για τα ίδια τα ρούχα αλλά και για την διακόσμηση του σπιτιού σας.

Το δωμάτιο-ντουλάπα της Δήμητρας Αλεξανδράκη.
Το δωμάτιο-ντουλάπα της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Αναλυτικά όσα εξήγησε το μοντέλο για την βάφτισή της πριν τον γάμο της

Στα εγκαίνια καταστήματος βρέθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και εκεί την συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Στις δηλώσεις που έκανε λοιπόν το μοντέλο, μίλησε για τον γάμο με τον σύντροφό της μετά την εντυπωσιακή πρόταση που της έκανε, αλλά και για την βάφτιση που θα ετοιμάσει... για την ίδια.

«Ακόμα δεν έχουμε ξεκαθαρίσει το ζήτημα της κουμπαριάς δυστυχώς. Κατά πάσα πιθανότητα, όμως, θα ξαναβαφτιστώ για τρίτη φορά» είπε αρχικά για το μπέρδεμα που έχει δημιουργηθεί.

Και στη συνέχεια εξήγησε: «Και οι δύο κουμπάροι μας –και η δικιά μου και του άντρα μου- είναι παλαιοημερολογήτες. Θα είναι ένας γάμος κλειστός-υπερπαραγωγή για πάρτη μας».