«Αυτοί οι τύποι θέλουν 4-5 χαστούκια για να...» - Έξαλλη η Τριφύλλη με τον Χατζηαγγελάκη

«Τον έδειρε κάποιος;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αυτοί οι τύποι θέλουν 4-5 χαστούκια για να...» - Έξαλλη η Τριφύλλη με τον Χατζηαγγελάκη

Πολλές αντιδράσεις έχει φέρει η φάρσα του Σπύρου Χατζηαγγελάκη στο θέατρο Ακάδημος όπου εργάζεται, αφού τηλεφώνησε στο ταμείο για βόμβα με αποτέλεσμα να έρθει η αστυνομία και παρόλο που τους ενημέρωσε πως πρόκειται για πλάκα, οδηγήθηκε στην αστυνομία.

Ένας από τους ανθρώπους που έγινε έξαλλος ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ τώρα προστέθηκε στην λίστα και η Βάσια Τριφύλλη που μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

«Έβγαλα ανακοίνωση. Μέσα στην καθημερινότητα, όλοι μας, για να την ελαφρύνουμε, κάνουμε διάφορα αστεία, κάποια πετυχημένα κάποια όχι. Έχω συνηθίσει να κάνω τέτοια πράγματα. Όταν κάποια στιγμή ξεφεύγει αυτό και εμπλέκεται η αστυνομία, σταματάει να είναι πλάκα. Δεν πήρα τηλέφωνο στην αστυνομία, πήρα στο θέατρο. Πέρασα πολύ ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά στο κρατητήριο», είπε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στις κάμερες όταν τον συνάντησαν στον δρόμο.

Η αντίδραση της Τριφύλλη στον Χατζηαγγελάκη

Παρά τη συγνώμη του Σπύρου Χατζηαγγελάκη η Βάσια Τριφύλλη είπε:

«Τον έδειρε κάποιος; Αυτοί οι τύποι θέλουν 4-5 χαστούκια να κουνηθεί το μυαλό τους. Χατζηαγγελάκη, δε γίνονται τέτοιες πλάκες στο θέατρο, θα βρεθεί καμιά τρελή σαν και εμένα και θα σε πλακώσει στα χαστούκια».

Η απάντηση του Σπύρου Μπίμπιλα όταν ρωτήθηκε για τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπίμπιλας είπε χαρακτηριστικά: «To έμαθα από δημοσιογράφους χθες. Θεωρώ ότι εμείς οι ηθοποιοί είμαστε σε κατάσταση τρέλας και κάνουμε βλακείες. Ανεβοκατεβαίνουν παραστάσεις, άλλες σταματάνε τελείως λόγω κορονοϊού. Επομένως οι ηθοποιοί δεν είναι σε καλή κατάσταση. Οπότε το δικαιολογώ λόγω απόγνωσης. Έκαναν μια βλακεία που περνάει το όριο του μέτρου. Άσε που θεωρείται και αδίκημα. Τώρα βλέπω στο Instagram πως έγραφε πως όλος ο θίασος το ήξερε. Πάντως πρόκειται περί βλακείας»

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε και στους ηθοποιούς που συμμετέχουν σε ριάλιτι, όπως το Survivor, λέγοντας: «Δεν με αφορά, δεν με ενδιαφέρει και δεν το βλέπω. Δεν μου αρέσει που οι ηθοποιοί συμμετέχουν σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά το καταλαβαίνω ότι εξαναγκάζονται για οικονομικούς λόγους».