Χριστίνα Μπόμπα: Το τρυφερό βίντεο με τις κόρες της μέσα από το νέο τους σπίτι

Η ανάρτηση της γνωστής influencer

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χριστίνα Μπόμπα: Το τρυφερό βίντεο με τις κόρες της μέσα από το νέο τους σπίτι

Τον τελευταίο χρόνο η ζωή της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη έχει αλλάξει πολύ, αφού τον περασμένο Ιούνιο ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια τους, Αριάνα και Φιλίππα. Το ζευγάρι πρόσφατα μετακόμισε σε νέο σπίτι, όταν το προηγούμενο τους σπίτι στο Κολωνάκι πουλήθηκε σε νέους ιδιοκτήτες. Η μελαχρινή καλλονή λατρεύει να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της.

Η γνωστή influencer έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στον ρόλο της ως νέα μαμά και έτσι το μεσημέρι της τρίτης 04/01 ανέβασε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τις κόρες της.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα με τα δίδυμα

Το νέο σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη είναι αρκετά ευρύχωρο και αποτελεί τον κατάλληλο χώρο για τα παιχνίδια με τις κόρες τους όπως φαίνεται και από την δημοσίευση της ευτυχισμένης μανούλας.

Παιχνίδια για την Χριστίνα Μπόμπα και τις κόρες της

Η απάντησή της σε όσους την κατηγορούν για υπερπροβολή

Η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, όπου πραγματοποίησε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην τηλεόραση μετά την γέννηση των διδύμων και την μετακόμιση στο καινούργιο τους σπίτι - δείτε το εδώ.

Η σύζυγός του Σάκη Τανιμανίδη μεταξύ άλλων απάντησε σε όσους τους κατηγορούν ότι υπερπροβάλλουν την προσωπική τους ζωή μέσα από τα social media, ειδικά τώρα με τα παιδιά τους.

«Σίγουρα αυτό θέλουμε, αυτό κάνουμε και ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που θέλει κι αυτό που αισθάνεται, εφόσον δεν προσβάλλει και δεν ενοχλεί κάποιον άλλον, δεν έχει λόγο να ακούσει τον άλλον… Ο καθένας έχει άποψη για εμένα, για τον Σάκη, για εσάς, για όλους… Αυτό που θεωρεί υπερπροβολή κάποιος για μένα δεν είναι υπερπροβολή, αλλά μία φυσιολογική χρήση των social media ενός ζευγαριού που είναι ενεργό.

Όταν δηλαδή είμαι όλη μέρα με τα μωρά μου, θα δείξω τα μωρά μου. Όταν ήμουν όλη μέρα στη δουλειά μου, θα δείξω τη δουλειά μου. Είναι μία συνέχειά μου, ένας τρόπος έκφρασης, έχω άμεση επικοινωνία με τον κόσμο που με ακολουθεί. Τώρα πια γυναίκες που είναι αντίστοιχη θέση με εμένα, πιο πριν γυναίκες που ήθελαν να ταξιδέψουν… Ανάλογα με το τι ασχολούμαι, υπάρχει επικοινωνία και αυτό εμένα μου αρέσει, αλλά και στον Σάκη», ανέφερε.

«Γενικά δεν είμαστε άνθρωποι που είμαστε κλειστοί. Είμαστε πολύ ανοιχτοί» κατέληξε.