Η νέα σειρά του Acun Ilicali «The Red Room» έρχεται στον ΣΚΑΙ - Το υπέρλαμπρο καστ

Ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η νέα σειρά του Acun Ilicali «The Red Room» έρχεται στον ΣΚΑΙ - Το υπέρλαμπρο καστ

Όπως είχαμε αποκαλύψει με αποκλειστικό ρεπορτάζ, πριν λίγο καιρό, ο Acun ετοιμάζει μια νέα σειρά για τον ΣΚΑΙ μετά από την σταθερή επιτυχία που έχει το Survivor για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Η επιτυχημένη σειρά που θα ονομάζεται «The Red Room» και όπως όλα δείχνουν θα καθυστερήσει την πρεμιέρα της, η οποία και αναβάλλεται για το φθινόπωρο του 2022.

Ποιοι ηθοποιοί όμως πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν σε αυτή τη νέα σειρά;

Οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στην νέα σειρά του Acun

Στο «The Red Room» τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει Μαρία Ναυπλιώτου. Τα ονόματα που έχον ακουστεί για τους υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι ο Αλέκος Συσσοβίτης, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Λένα Παπαληγούρα και η Γιολάντα Μπαλαούρα.

Μαρία Ναυπλιώτου στην νέα σειρά του ΣΚΑΙ

Η Μαρία Ναυπλιώτου μιλάει για την προσωπική της ζωή

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε το πρωί της Πέμπτης (23/12) η Μαρία Ναυπλιώτου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συνειδητή απόφασή της να μην παντρευτεί και να μην κάνει παιδιά.

«Φυσικά και έχω ταλαιπωρηθεί από στερεότυπα. Όλες και όλοι μας έχουμε ταλαιπωρηθεί από στερεότυπα. Ζούμε σε μια πατριαρχική και ανδροκρατούμενη κοινωνία. Βεβαίως και το νιώθω. Ναι μεν τυπικά είμαστε ίσες και νομικά κατοχυρωμένες αλλά θεσμικά καθόλου. Το γεγονός ότι έχω δεχτεί τόσες πολλές ερωτήσεις πάνω στο θέμα της οικογένειας και του παιδιού που ανάλογες δεν έχει δεχτεί ένας άνδρας συνάδελφός μου, είναι ένα στερεότυπο.

Το ότι μια γυναίκα πρέπει να χαρακτηρίζεται μόνο από το αν έχει παντρευτεί και αν έχει κάνει παιδιά… Για έναν άνδρα αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό, ούτε το γιατί. Επέλεξα να κάνω πράγματα που θα μου προσέφεραν χαρά, ευτυχία και θα αισθανόμουν ήσυχη και χαρούμενη με τις επιλογές μου. Έχω μια προσωπική ζωή που μπορεί να μην έχω παντρευτεί – υπήρξα πολύ κοντά στον γάμο – που είναι όμως πολύ πλούσια.

Υπήρχαν πάρα πολλές διαφορές σε αυτά που θέλαμε στη ζωή. Καμιά φορά και η αγάπη δε φτάνει. Ούτε εγώ, ούτε εκείνος, ούτε η στιγμή ήταν τέτοια που θα μπορούσαμε να επιτρέψουμε στον καθένα από εμάς να μπορέσει να ζήσει αυτά που θέλει αλλά να είμαστε και μαζί. Χρειάζεται πολύ μεγάλο επίπεδο ωριμότητας να μπορέσεις να κάνεις μια σχέση που να αισθάνεσαι και ελεύθερος αλλά και συγχρόνως να είσαι και αφοσιωμένος μέσα σε αυτή.

Τα παιδιά χρειάζονται χώρο, χρειάζονται χρόνο, χρειάζονται πολύ μεγάλο κομμάτι της εσωτερικής μας ζωής. Αυτό, αν δε μπορείς να το εξασφαλίσεις καλύτερα να μην κάνεις παιδιά. Εγώ επέλεξα πολύ συνειδητά να μην κάνω παιδιά. Το να υιοθετήσεις ένα παιδί εξαρτάται από πολλά. Εξαρτάται από το αν έχεις μια σχέση και ένα τέτοιο σπιτικό… Δε θα επέλεγα να υιοθετήσω ένα παιδί μόνη μου, εγώ. Θαυμάζω πάρα πολύ τους ανθρώπους που το κάνουν, εγώ δε θα το επέλεγα. Τώρα αν σε δέκα χρόνια βρίσκομαι σε μια σχέση που θα μπορώ να προσφέρω σε ένα παιδί μια οικογένεια, δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι τις επιλογές μου τις έχω κάνει», κατέληξε η Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία αναφέρθηκε πριν λίγο και στις καταγγελίες.