Έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Google ο ηθοποιός που καταγγέλθηκε για σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Όλες οι πληροφορίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Google ο ηθοποιός που καταγγέλθηκε για σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Ηθοποιός που μονοπώλησε μαζί και με τον Δημήτρη Λιγνάδη πριν λίγους μήνες το ενδιαφέρον λόγω των καταγγελιών που ήρθαν στην δημοσιότητα από συναδέλφους του για σεξουαλική παρενόχληση, έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Google, αφού κατέφυγε νομικά για να αφαιρεθούν όλα τα δημοσιεύματα με το όνομα του

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του Τάσο Τεργιάκη στο Πρωινό σήμερα 5/1 το πρωί, χθες Τρίτη 4/1, πραγματοποιήθηκε η δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα, την οποία και έχασε με αποτέλεσμα η google από σήμερα θα μπορεί να δημοσιεύει και πάλι οποιαδήποτε πληροφορία ή καταγγελία είχε ειπωθεί εναντίον του τον περσινό χειμώνα.

Όλες ο πληροφορίες για τον ηθοποιό και την δίκη

Εξελίξεις και με την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη βγήκε μέσω skype στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μίλησε για την καταγγελία που έκανε για τις συνθήκες που επικρατούν στις φυλακές τις Τρίπολης. Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού αποκάλυψη την επίθεση που οργανώνεται να γίνει στον ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως δημοσιεύματα γράφουν πως διάφοροι ετοιμάζονται να συναντηθούν την ημέρα της δίκης έξω από την αίθουσα και να του επιτεθούν.

«Πρέπει να ξέρουμε ότι υπάρχει η ευρωπαϊκή σύμβαση για τα ανθρώπινα δικαιώματα και ο κώδικας ποινικής δικονομίας, που λένε ότι ο κρατούμενος θα πρέπει να επικοινωνεί με το δικηγόρο του σε χώρο που θα είναι κατάλληλος για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του», είπε.

Και συνέχισε: «Έχω πάει σχεδόν σε όλες τις φυλακές της χώρας, αυτό που βίωσα στις φυλακές Τρίπολης είναι ένα μοναδικό βίωμα. Απάνθρωπο και εξευτελιστικό για την ανθρώπινη υπόσταση».

«Βρεθήκαμε σε ένα κελί 2,5 x 1,5 τετραγωνικών σε πολικές θερμοκρασίες» ανέφερε χαρακτηριστικά, παρομοιάζοντας αυτό που αντίκρυσε με τις φυλακές «κολάσεως» της Σιβηρίας και σημειώνοντας ότι οι συνθήκες αυτές είναι απάνθρωπες και απαγορευτικές για όλους τους κρατουμένους. «Επικοινώνησα με τον υπουργό κ. Θεοδωρικάκο και του μετέφερα το πρόβλημα, ενώ θα ενημερώσω και τον γενικό γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής».

«Θα πρέπει να εξασφαλίσουμε ανθρώπινες συνθήκες για τους κρατουμένους που θέλουν να επικοινωνούν με τους δικηγόρους τους» πρόσθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος, τονίζοντας ότι οι συνθήκες στους χώρους που κρατούνται οι φυλακισμένοι είναι καλύτερες, ενώ υπογράμμισε ότι «οι φυλακές δεν μπορούν να είναι ξενοδοχεία, κάτι που δεν είναι σωστό. Όποιος καταδικάζεται για ένα αδίκημα θα πρέπει να νιώσει και τις κυρώσεις για την πράξη του».

Τέλος, ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε και σε δημοσιεύματα που γράφουν για προπηλακισμό του Πέτρου Φιλιππίδη την ημέρα του δικαστηρίου, υπογραμμίζοντας ότι θα ενημερωθεί για να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα.