Άσχημες ώρες για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Ο δικηγόρος του κατήγγειλε σήμερα 3/1 το πρωί στο Πρωινό ότι...

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα βίωνα τέτοιες συνθήκες στην πατρίδα μας, που θυμίζουν περιγραφές φυλακών στην...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άσχημες ώρες για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Ο δικηγόρος του κατήγγειλε σήμερα 3/1 το πρωί στο Πρωινό ότι...

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε στο Πρωινό και κατήγγειλε τις συνθήκες στις οποίες πραγματοποιούνται τα επισκεπτήρια στις φυλακές Τρίπολη, λίγο μετά την αποκάλυψη πως ο ηθοποιός πέρασε την χειρότερη ημέρα της ζωής του.

Ο ίδιος μίλησε για πολικές θερμοκρασίες στον χώρο που οι δικηγόροι επισκέπτονται τους πελάτες τους, ενώ ρίχνει και ευθύνες.

Η καταγγελία του Μιχάλη Δημητρακόπουλου, δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη

«Στα πολλά χρόνια που δικηγορώ, έχω επισκεφτεί κρατούμενους σχεδόν σε όλες τις φυλακές της χώρας! Καταγγέλλω δημόσια τις συνθήκες που επικρατούν στον προαύλιο χώρο συνάντησης των κατηγορουμένων με τον δικηγόρο τους στις φυλακές Τρίπολης. Ένα κελί δυόμιση μέτρα μήκος και ενάμιση μέτρο πλάτος περίπου για τους δικηγόρους, χωρίς μια σόμπα, σε πολικές θερμοκρασίες και μια πόρτα ξεχαρβαλωμένη που βλέπει στην αυλή και απλόχερα επιτρέπει στην παγωνιά σε 5′ να σε κοκαλώνει!

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα βίωνα τέτοιες συνθήκες σε φυλακές στην πατρίδα μας, που θυμίζουν περιγραφές φυλακών στην Σιβηρία! Υπάρχουν ευθύνες και αυτές προσωποποιούνται κατ’ αρχήν στον αρχιφύλακα των φυλακών Τριπόλεως, ο οποίος έπρεπε να είχε ενημερώσει την κεντρική διοίκηση ώστε να μην υπάρχει αυτό το θεσμικό στίγμα, που ευτελίζει το δικηγορικό λειτούργημα και τα δικαιώματα του κρατούμενου – πολίτη», αποκάλυψε.

Σάλος με την επανεμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη στην τηλεόραση

Μπορεί οι φανατικοί θαυμαστές της κωμικής σειράς Απαράδεκτοι να περίμεναν πώς και πώς την προβολή του εορταστικού επεισοδίου, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, όμως στο Twitter στήθηκε... δικαστήριο μετά την εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη σε κάποια πλάνα.

Με το που προβλήθηκαν τα συγκεκριμένα πλάνα, υπήρξε μερίδα χρηστών που έσπευσαν να καταδικάσουν την απόφαση του καναλιού να προβάλλει και όχι να κόψει τις συγκεκριμένες σκηνές μιας και ως γνωστόν, ο ηθοποιός είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης καθώς τον βαραίνουν πολύ σοβαρές κατηγορίες βιασμών, μετά από καταγγελίες.

Δείτε τα σχόλια του Twitter στο Athensmagazine.gr