Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Πέτρος Φιλιππίδης: Πέρασε τα χειρότερα γενέθλια της ζωής του μέσα στις φυλακές

Το ρεπορτάζ της εκπομπής Open Weekend

Πέτρος Φιλιππίδης: Πέρασε τα χειρότερα γενέθλια της ζωής του μέσα στις φυλακές
News 02.01.2022 12:21
Από Ελένη Ζουγανέλη

Τις χειρότερες ημέρες της ζωής του πέρασε ο Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς γιόρτασε μόνος του τα γενέθλια του μέσα στην φυλακή της Τρίπολης. Σύμφωνα με την εκπομπή Open Weekend έκλεισε ολομόναχος τα 58 του χρόνια.

Να σημειωθεί πως η υπόθεση του ηθοποιού έχει πάρει πλέον τον δρόμο της Δικαιοσύνης ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και η ημερομηνία και για την περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης παραπέμφθηκε στο εδώλιο με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας κι η δίκη του έχει οριστεί για τις 18 Μαρτίου.

Το ρεπορτάζ για τα γενέθλια του Πέτρου Φιλιππίδη

Πνίγεται στα χρέη η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη - Υπάρχουν δάνεια του ύψους των...

Κι ενώ όπως έγινε γνωστό η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά με την όλη κατάσταση, ήρθε κι άλλο ένα "χτύπημα" να την λυγίσει ακόμα περισσότερο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η οικογένειά του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη στο Πρωινό, βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση. Όπως είπε ο δημοσιογράφος, υπάρχουν δάνεια μη εξυπηρετούμενα, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.

«Υπάρχει ένα τεράστιο χρέος, μια μεγάλη οφειλή σε τράπεζες. Πληροφορίες μου λένε ότι αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Ένα ποσό που αφορά δάνεια επισκευαστικά κατοικιών και επαγγελματικά. Στα δάνεια αυτά είναι εγγυητές κοντινά πρόσωπα του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Με την προφυλάκισή του, τα όποια σχέδια έμειναν πίσω, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα με τις καταβολές των χρημάτων για τα δάνεια.

Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας είναι απελπιστική. Είναι υποθηκευμένα τα τρία γνωστά ακίνητα: το πατρικό του ηθοποιού στο χωριό Κουκλιοί στα Ιωάννινα, η μεζονέτα στο Ψυχικό και ένα εξοχικό σπίτι στο Βραχάτι. Μάλιστα, 1-2 φορές έχει βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι στο Ψυχικό και το σταμάτησε η ίδια η οικογένεια», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νέα καταγγελία για τον Φιλιππίδη - «Είδα με τα μάτια μου ότι ο Μπιμπίλας είχε...»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Έγινα μάρτυρας στον καβγά Φιλιππίδη - Ψάλτου μια εβδομάδα πριν τελειώσουν οι παραστάσεις»

Share