Τάκης Ζαχαράτος: «Προτίμησα να τρώω ένα τόνο μικρό και μία ντομάτα παρά να...»

Οι επαγγελματικές προτάσεις που δέχθηκε και απέρριψε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τάκης Ζαχαράτος: «Προτίμησα να τρώω ένα τόνο μικρό και μία ντομάτα παρά να...»

Στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, «Τετ α τετ» βρέθηκε την Κυριακή 02/01 καλεσμένος ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο ίδιος μετά την αποκάλυψη ότι θα είναι κριτής σε γνωστό τάλεντ σόου, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αναφέρθηκε ακόμα και στην φορά που απέρριψε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που του πρoσέφεραν για μια δουλειά, όμως, που εκείνος δεν ήθελε να κάνει.

Η αποκάλυψη του Τάκη Ζαχαράτου για την επαγγελματική του καριέρα

«Είχα μία σακούλα που πέταγα τα ψιλά και δεν μου άρεσε καμία επαγγελματική πρόταση. Σκέφτηκα ότι έχω αυτή τη σακούλα και προτίμησα να τρώω ένα τόνο μικρό και μία ντομάτα παρά να πάω σε δουλειά που δεν ήθελα. Αυτό θαυμάζω στον εαυτό μου. Υγεία, αξιοπρέπεια και έντιμος με τον εαυτό μου».

Όταν ο πασίγνωστος ηθοποιός ρωτήθηκε από τον Τάσο Τρύφωνος πότε αισθάνθηκε πως είναι διαφορετικός, εκείνος είπε χαρακτηριστικά: «Γεννήθηκα να είμαι διαφορετικός, να βλέπω τα πράγματα αλλιώς, με άλλη οπτική, ήταν από την αρχή κατανοητό».

Η εξομολόγηση του ηθοποιού για ένα παιδί

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος. Μεταξύ άλλων, ο επιτυχημένος καλλιτέχνης - που σαρώνει με τις εμφανίσεις του - αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας πως θα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί.

«Είμαι ερωτευμένος είμαι με την Τέχνη μου, δεν είμαι ερωτευμένος σε κάποια σχέση. Κάνω, όμως, δημόσιο άνοιγμα αν ενδιαφέρεται κάποιος ας ρίξει τα πλοκάμια του», είπε αρχικά.

«Η σκέψη να γίνω πατέρας υπήρξε στο μυαλό μου πριν από κάποια χρόνια. αλλά θεωρώ ότι για να έχεις ένα παιδί πρέπει να έχεις εξαιρετικό σύντροφο. Έτσι το νιώθω εγώ. Ίσως και να είμαι λίγο ευθυνόφοβος αλλά με τον τρόπο ζωής μου δεν θα μπορούσα να είμαι 100% δίπλα στο παιδί μου όπως θα ήθελα. Οπότε δεν μου φταίει σε κάτι» πρόσθεσε με ειλικρίνεια «Αν βρισκόταν ο ιδανικός σύντροφος θα το σκεφτόμουν, γιατί και ο ιδανικός πρέπει να τεσταριστεί».

«Αυτό που μου λείπει περισσότερο από τη ζωή είναι η μητέρα μου. Από την άλλη δεν μου λείπει γιατί είναι πάντα παρούσα και θα ήθελα απλά να είναι εδώ και να χαίρετα. Μερικές φορές νιώθω σαν να παίρνεις άριστα και να μην έχω που να το δείξω. Δεν θα συγκινηθώ αλλά ξέρω ότι, από εκεί που είναι, χαίρεται».