Ναταλία Δραγούμη: «Φοβήθηκα! Έφτιαχνα τα πράγματά μου, χωρίς να ξέρω αν θα γυρίσω και πότε»

Η αποκάλυψη για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ναταλία Δραγούμη: «Φοβήθηκα! Έφτιαχνα τα πράγματά μου, χωρίς να ξέρω αν θα γυρίσω και πότε»

Για την περιπέτειά που έζησε με τον κορωνοϊό μίλησε η Ναταλία Δραγούμη στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως φοβήθηκε πολύ ειδικά όταν ο γιατρός της, της συνέστησε να πάει στο νοσοκομείο.

«Όλος ο σχεδιασμός που έπρεπε να γίνει στο σπίτι ήταν πάρα πολύ δύσκολος. Οι δύο που νοσούσαμε, εγώ και ο γιος μου, ήμασταν ο καθένας ξεχωριστά, γιατί υπήρχε ο κίνδυνος να έχει ο ένας τη Δέλτα και ο άλλος την Όμικρον και να κολλήσουμε ξανά ο ένας τον άλλον» ανέφερε η ηθοποιός που έχει αποκαλύψει πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση στα 12 της.

«Νόσησα την παραμονή των Χριστουγέννων, ήμουν σε επαφή με την παθολόγο και φώναξα ένα γιατρό να με ακροαστεί και μου συνέστησαν να πάω στο νοσοκομείο. Εκεί τα είδα όλα είναι η αλήθεια, γιατί αισθάνθηκα απελπισία» τόνισε και συμπλήρωσε: «Την ώρα που έφτιαχνα τα πράγματά μου, φοβήθηκα. Έφτιαχνα τα πράγματά μου, χωρίς να ξέρω αν θα γυρίσω και πότε».

Η υγεία του συζύγου της Ναταλίας Δραγούμη

«Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτώ και γύρισα σπίτι και το πέρασα σαν βρογχίτιδα. Εγώ κόλλησα και το γιο μου, ο οποίος το πέρασε πιο εύκολα» ανέφερε και συμπλήρωσε πως ο σύζυγός της που ήταν εμβολιασμένος και με την τρίτη δόση δεν νόσησε καθόλου.

«Τρεις έγχρωμοι με πλάκωσαν στο ξύλο»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Τρίτης (30/11) η Ναταλία Δραγούμη, η οποία μεταξύ άλλων περιέγραψε μία σοκαριστική εμπειρία που είχε τον καιρό που σπούδαζε στο Παρίσι.

«Στο Παρίσι όταν έμενα και σπούδαζα, ήμουν με το ποδήλατο και ένα αυτοκίνητο δεν σταμάτησε στο stop και πήγε να πέσει πάνω μου. Εγώ έκανα μια άσεμνη κίνηση που δεν έπρεπε να την κάνω. Βγήκαν τρεις έγχρωμοι άνδρες και με πλάκωσαν στο ξύλο. Το φοβερό σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι κανένας Γάλλος δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο να βοηθήσει ένα κορίτσι. Απλώς κόρναραν για να φύγουμε από τη μέση και να περάσουν να πάνε στις δουλειές τους», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Δραγούμη.