Χώρισε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της - Σοκάρει ηθοποιός του Καφέ της Χαράς

«Χώρισα στην αρχή της εγκυμοσύνης, την βίωσα μόνη μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της - Σοκάρει ηθοποιός του Καφέ της Χαράς

Μαμά για πρώτη φορά έγινε ηθοποιός από το Καφέ της Χαράς, το οποίο έχει τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό, με τους τηλεθεατές να είναι αρκετά συγκινημένοι. Μάλιστα, μας έχει δείξει και το νεογέννητο μέσα από φωτογραφία που έχει αναρτήσει στα social media.

Ο λόγος για την Μαριαλένα Ροζάκη, η οποία υποδύθηκε τη Αρετή, την αρραβωνιαστικιά του Μανωλάκη και ανιψιά της Χάιδως που έκανε το αγροτικό της στην περιοχή.

Χώρισε λίγο πριν γεννήσει η Μαριαλένα Ροζάκη από το Καφέ της Χαράς

Σε συνέντευξη της στην εκπομπή Breakfast at Star, η ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά πως χώρισε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και την έζησε μόνη της.

«Φέτος έχω άλλο ρόλο γιατί απέκτησα ένα μωράκι. Γέννησα πριν τρεις μήνες. Οι πρώτοι μήνες της ζωής του παιδιού σου είναι τόσο γοητευτικοί και σημαντικοί, που δεν γυρνούν πίσω. Το θέατρο ελπίζω ότι θα έρθει ξανά. Είμαι ευγνώμων κι ευτυχισμένη που η ζωή μου έφερε αυτήν την ευτυχία. Εγώ δεν έζησα επιλόχειο κατάθλιψη, μάλλον επιλόχειο ευτυχία.

Γέννησα φυσιολογικά και βίωσα μόνη την εγκυμοσύνη γιατί χώρισα στην αρχή της. Δεν πόνεσα καθόλου, γέννησα πάρα πολύ εύκολα» είπε η Μαριαλένα Ροζάκη.

Λίγα λόγια για την Μαριαλένα Ροζάκη που έγινε πρόσφατα μαμά

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν και από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Για 6 χρόνια έκανε μαθήματα τραγουδιού με τη Χ. Κεφαλά. Σπουδές χορού: Κλασικό μπαλέτο (10 χρόνια), jazz και theatrical jazz στη σχολή του Φ. Ευαγγελινού (4 χρόνια), μαθήματα musical με την Ε. Παπούλια. Παρακολούθησε σεμινάριο υποκριτικής της Α. Καραγιαννοπούλου και μουσικού θεάτρου του Θ. Μουμουλίδη.

Συμμετείχε στις παραστάσεις: Η μικρή μας πόλη (σκην. Γ. Βούρος, ΚΘΒΕ, Έμιλυ), Το κύμα (σκην. Γ. Ρήγας, ΚΘΒΕ), Τι βουλή θα παραδώσεις μωρή (σκην. Α. Παναγιωτοπούλου, επιθεώρηση), Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας (σκην. Δ. Αδάμης, Θέατρο Αθηνών, Ερμία), Η Χιονάτη και οι επτά ψηλοί νάνοι (σκην. Κ. Ρουγγέρη, Χιονάτη), Εσύ μας χάρισες το ωραίο ταξίδι (σκην. Δ. Δεγαΐτης, μουσική παράσταση, Θέατρο Τέχνης). Σε παιδική ηλικία πήρε μέρος στις παραστάσεις: Βίρα τις άγκυρες των Μ. Ρέππα-Θ. Παπαθανασίου (σκην. Σ. Φασουλής) και Άθλιοι του Β. Ουγκώ (σκην. Κ. Δαμάτης, Μικρή Τιτίκα). Είχε επιλεγεί από τον Θ. Αγγελόπουλο για την τελευταία του ταινία Η άλλη θάλασσα για τον ρόλο της Πόλυ. Έχει δουλέψει ως βοηθός σκηνοθέτη της Α. Καραγιαννοπούλου και του Γ. Κιμούλη. Ασχολείται επαγγελματικά και με το τραγούδι .

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Το δικό μας σινεμά (2019), Αλέξης Ζορμπάς (2017), Φεγγάρι από χαρτί (2020), Αστροφεγγιά (2016).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Το Καφέ της Χαράς (2020).