«Ο Βασίλης είναι...» - Οι εξελίξεις με την υγεία του συντρόφου της Ματίνας Νικολάου

«Ήταν μία δύσκολη κατάσταση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο Βασίλης είναι...» - Οι εξελίξεις με την υγεία του συντρόφου της Ματίνας Νικολάου

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο σύντροφος της Ματίνας Νικολάου, Βασίλης Πορφυράκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας μια φωτογραφία με το οξυγόνο στο πρόσωπο του.

Σήμερα Τετάρτη 5/1 η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love It και μετέφερε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία του, ενώ αποκάλυψε αν κόλλησε και η ίδια.

Η αποκάλυψη της Νικολάου για την υγεία του Πορφυράκη

«Οι γιορτές αυτές ήταν πάλι λίγο περίεργες γιατί, ήρθε στο σπίτι μας ο κορονοϊός, μας χτύπησε την πόρτα, οπότε ήμασταν σε καραντίνα, αλλά εντάξει ήταν μία ευκαιρία για ξεκούραση για εμένα. Ήταν μία δύσκολη κατάσταση, οπότε κάπως ταράχτηκα. Εγώ δεν το πέρασα, ο Βασίλης μόνο. Εγώ έχω κάνει και την τρίτη δόση και ίσως βοήθησε αυτό. Αλλά είχα ένα άγχος όλες αυτές τις ημέρες γιατί είναι η εκπομπή, είναι το θέατρο. Και ο Βασίλης όμως είναι εντάξει πλέον και είναι αρνητικός», δήλωσε αρχικά.

Ενώ, για τον γιο της ανέφερε: «Ο ρόλος της μητέρας είναι ο πιο αγχωτικός είναι σαν να μην ξέρεις ποτέ τι πρέπει να κάνεις. Ο γιος μου είναι στην εφηβεία, είναι πολύ ήσυχος, αλλά ο φόβος πάντα υπάρχει», είπε η Ματίνα Νικολάου για τον γιο της, Παναγιώτη και πρόσθεσε: «Ο γιος μου ήρθε από τους πρώτους να δει την παράσταση και του άρεσε πάρα πολύ. Ενθουσιάστηκε, μου είπε ότι θα ήθελε να είχε και άλλο, συγκινήθηκε και μου είπε μαμά επιτέλους κάνεις κάτι κανονικό».

Πορφυράκης για Νικολάου: «Την θαυμάζω πάρα πολύ καλλιτεχνικά»

Με αφορμή το νέο τραγούδι του, ο Βασίλης Πορφυράκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast at Star». Μεταξύ άλλων ο ίδιος αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του σύντροφο, Ματίνα Νικολάου:

«Η Ματίνα Νικολάου στη φετινή παράσταση αποτυπώνει τι βεληνεκούς είναι. Τι θαυμάζω πάρα πολύ καλλιτεχνικά». Όσον αφορά για το αν τον ενοχλεί η διαφορά ηλικίας για τη σύντροφό του είπε: «Ποια διαφορά ηλικίας; Έχω οιδιπόδειο σύμπλεγμα ζωντανό μέσα μου. Δεν είναι διαφορά 10 χρόνια στους ανθρώπους».