Ευχάριστα νέα στην οικογένεια του Γιώργου Τσαλίκη και της Δώρας Δημητροπούλου - Είχαν γεννητούρια

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα στην οικογένεια του Γιώργου Τσαλίκη και της Δώρας Δημητροπούλου - Είχαν γεννητούρια

Χαρές έχουν στην οικογένεια τους ο Γιώργος Τσαλίκης και η Δώρα Δημητροπούλου, όπου ανακοίνωσε η σύζυγος του τραγουδιστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Η αδερφή της Δώρας, Λία και ο σύζυγός της Σταύρος Μπεξης απέκτησαν το πρωί της Τετάρτης 5/1 ένα υγιέστατο μωράκι γένους θηλυκού.

Να σημειωθεί ωστόσο πως τα νέα δεν είναι ευχάριστα μόνο στα προσωπικά τους, αλλά και στα επαγγελματικά του τραγουδιστή και έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες.

Η ανάρτηση της συζύγου του Γιώργου Τσαλίκη

«Αυτό το πλάσμα είναι η απόδειξη ότι με επιμονή, υπομονή και πίστη γίνονται ακόμα και σήμερα θαύματα... Να μας ζήσει Λία και Σταύρο! Αδελφούλα μου είμαι περήφανη!», έγραψε χαρακτηριστικά η Δώρα Δημητροπούλου στην ανάρτηση που πραγματοποίησε.

Εικόνες από το σπίτι Τσαλίκη - Δημητροπούλου

Το σπίτι του για τα Χριστούγεννα στόλισε με μια μικρή βέβαια καθυστέρηση ο Γιώργος Τσαλίκης με την οικογένειά του, για να μπουν στο κλίμα των εορτών.

Φυσικά, ο γνωστός τραγουδιστής που φλερτάρει με την παρουσίαση ενός νέου παιχνιδιού, μοιράστηκε το αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς του φίλους, μιας και διατηρεί αρκετά ενεργούς λογαριασμούς στα social media.

«Τα καταφέραμε τελικά… στολίσαμε (Στόλισε)», έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης στα instastories που δημοσίευσε στο instagram του και μάλιστα έκανε και tag τη σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου.

Όπως βλέπουμε, το σαλόνι είναι όλο στολισμένο με έναν πολύ εντυπωσιακό τρόπο ενώ το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι τεράστιο και γεμάτο στολίδια.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι Τσαλίκη - Δημητροπούλου