Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη με τον Βαλάντη - «Με έχει εκνευρίσει, τους ξεφτιλίζει και τους μειώνει όλους»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη με τον Βαλάντη - «Με έχει εκνευρίσει, τους ξεφτιλίζει και τους μειώνει όλους»

Το πρωί της Τετάρτης 5/1 μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τους συνεργάτες της σχολίασαν τις εξελίξεις του Survivor 5, καθώς μπορεί να tην έχει αρκετό καιρό που έχει κάνει πρεμιέρα ωστόσο κάθε επεισόδιο έχει ραγδαίες ανατροπές.

Μάλιστα, ένα πρόσωπο το οποίο έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες λόγv του εκρηκτικού του χαρακτήρα, είναι ο Βαλάντης μιας και αρκετοί παίκτες έρχονται σε κόντρα μαζί του, τόσο από την ομάδα των Διασήμων όσο και από των Μαχητών.

Οι δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη για τον Βαλάντη από το Survivor 5

Έτσι, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Εμένα ο Βαλάντης με έχει εκνευρίσει γιατί κάθισαν και έβγαλαν τα άπλυτα τους στη φόρα, την ωραιότερη τοποθέτηση την είχε ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος είπε ότι οι ομάδες γκρεμίζονται από μέσα και όχι από τους γύρω γύρω.

Εκεί του έδωσε τη χειραψία του ο Βαλάντης, λέγοντας πως πρέπει να τον αποδεχτούνε όπως είναι, αλλά γιατί πρέπει να τον αποδεχτούν και οι άλλο όταν κάθεται και τους ξεφτιλίζει και τους μειώνει έτσι;».

Survivor 5: Πώς λένε στην πραγματικότητα τον Βαλάντη - Το όνομα που του έδωσε ο παππάς

Αρκετοί τραγουδιστές έχουν αλλάξει το όνομά τους στο ξεκίνημα της καριέρας τους, έπειτα από παροτρύνσεις των δισκογραφικών εταιρειών. Ένας από αυτούς ήταν στην αρχή της επαγγελματικής του πορείας και ο Βαλάντης.

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως ο Μάκης Μάτσας είχε αλλάξει το όνομά του πριν χρόνια για να είναι πιο σύντομο. Ωστόσο, ποιο είναι το πραγματικό ονοματεπώνυμο του καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με τη google, το πλήρες όνομα του τραγουδιστή είναι... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr