"Κόλαφος" η Μέγκι Ντρίο με τις δηλώσεις της Μάρας Μεϊμαρίδη: «Ήταν ότι χειρότερο έχω ακούσει από μια ηλικιωμένη γυναίκα»

«Αυτό ήταν ένα τεράστιο τηλεοπτικό φάουλ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Μέγκι Ντρίο παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια την αγαπημένης της μητέρας.

Από την άλλη, η ίδια θέλησε να δώσει την δική της απάντηση στην Μάρα Μεϊμαρίδη μετά από τον σάλο που είχε προκαλέσει με το σχόλιό της για τον Χρήστο Σαντικάι.

Οι δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο

«Ο πατέρας μου είναι σε δύσκολη κατάσταση, είναι αναμενόμενο έχει χάσει την σύντροφό του. Του φαίνεται το σπίτι πολύ άδειο κι όλα τον πειράζουν. Χάθηκε η μητέρα μου και χάθηκε ο κυρίαρχος του σπιτιού. Ζω από θαύμα, με έσωσε η μητέρα μου. Έπεσα επάνω σε κολώνα σε λεωφόρο.

Δεν θυμάμαι τίποτα, έχασα τις αισθήσεις μου και χτύπησα λίγο το κεφάλι μου. Ήταν κατευθείαν μετά τον θάνατο της μητέρας μου, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στην οδήγηση.

Για την Μάρα Μεϊμαρίδη ανέφερε: «Είναι τραγικό για μια γυναίκα σε τέτοια ηλικία. Που τόσο την στηρίξαμε και την βάλαμε σε ριάλιτι. Ωραία παραδείγματα δίνουμε στην τηλεόραση, ωραία ράτσα οι Αλβανοί.

Τι ράτσα είναι αυτή; Δεν είμαστε σκυλιά, είμαστε άνθρωποι. Νομίζω ήταν ότι χειρότερο έχω ακούσει από μια ηλικιωμένη γυναίκα. Αυτό ήταν ένα τεράστιο τηλεοπτικό φάουλ. Είναι άνθρωποι, δεν είμαστε σκυλάκια ούτε γατάκια».

«Δεν μου είπε καν συλλυπητήρια» - Ξέσπασε στον αέρα του Happy Day η Μέγκι Ντρίο

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε η Μέγκι Ντρίο, η οποία μεταξύ άλλων ξέσπασε κατά της Εύης Ιωαννίδου, η οποία όπως εξήγησε δεν της είπε καν συλλυπητήρια για τον θάνατο της αγαπημένης της μητέρας.

Τα δύο μοντέλα ήταν καλές φίλες στο GNTM, ωστόσο η φιλία τους έπαψε να ισχύει λίγο καιρό αφού έφυγαν από το ριάλιτι.

Οι δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο

«Βγαίνω μετά το θάνατο της μητέρας μου, τι να κάνω; Να πεθάνω; Δεν με ενδιαφέρει καν ο κόσμος, κουράστηκα. Μια ζωή με κριτικάρουν. Ακόμα και για τις δουλειές που κάνω, δεν έχουν να πουν ένα καλό λόγο. Δεν με συμπαθείτε, όλα καλά.

Κανείς δεν ξέρει τι περνάω. Θα έπρεπε ο κόσμος να είναι χαρούμενος που προσπαθώ να το ξεπεράσω. Με τι θα χαιρόταν; Με το να κάτσω σπίτι μου και να πέσω σε κατάθλιψη; Η Ραμόνα Βλαντή μού είπε συλλυπητήρια και αυτό το σέβομα.

Κάποιες φίλες μου δεν μου έχουν πει συλλυπητήρια. Η Εύη Ιωαννίδου που έκλαιγε με τα κλάματα του κροκόδειλου δεν μου είπε καν συλλυπητήρια. Η ανθρωπιά έχει χαθεί τελείως. Από τη στιγμή που η Ραμόνα πήρε το θάρρος και μου είπε συλλυπητήρια, το σέβομαι και της είπα ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο.