Χριστίνα Κοντοβά: Αποκάλυψε ποια γνωστή παρουσιάστρια θα γίνει η νονά της κόρης της Ada

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χριστίνα Κοντοβά: Αποκάλυψε ποια γνωστή παρουσιάστρια θα γίνει η νονά της κόρης της Ada

Η Χριστίνα Κοντοβά φαίνεται να έχει βρει την ευτυχία δίπλα στην αγαπημένη της κόρη Ada, καθώς πλέον πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και κατάφερε να υιοθετήσει την μικρούλα μετά από αρκετό καιρό που πηγαινοερχόταν στο εξωτερικό προκειμένου να την πάρει μαζί της μόνιμα στην Ελλάδα.

Μάλιστα, με αφορμή τον καλό καιρό αλλά και να αναπληρώσουν τον χρόνο που έχασαν επισκέφθηκαν το γραφικό, Νυμφαίο της Φλώρινας. Μεταξύ άλλων εκεί βρέθηκε και η Σίσσυ Χρηστίδου καθώς έγινε γνωστό ότι θα είναι και η νονά της κόρης της Χριστίνας Κοντοβά.

Η τρυφερή ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Για πρώτη φορά με την μικρή Ada ο Τζώνη Καλημέρης - Αποκλειστικές φωτογραφίες στο πλευρό της Χριστίνας Κοντοβά

Δύο χρόνια προετοιμασίας και 13 μήνες στην Ουγκάντα πέρασαν η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της υιοθεσίας... Βλέποντας τα χαμόγελά τους, όμως, στην πρώτη τους βόλτα κάτω από την Ακρόπολη με τη μικρή Ada, μπορούμε να πούμε ότι άξιζε η αναμονή.

Εδώ και λίγες μέρες η σχεδιάστρια έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με άλλον αέρα, αφού ατενίζει τη θέα από το μπαλκόνι της αγκαλιά με τη θετή της κόρη - και δεν κρύβει την ευτυχία της. Στον περίπατό τους, πάντως, η Ada ήταν εκείνη που έκλεψε την παράσταση κάνοντας ποδήλατο, με το ζευγάρι Κοντοβά-Καλημέρη να την προσέχει.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Για τον ισχυρό άντρα των media αυτή είναι η 4η φορά που γίνεται πατέρας, αφού έχει τρεις γιους από προηγούμενους γάμους του, επομένως ήταν εύκολο να προσαρμοστεί σε αυτό τον ρόλο και δεν κρύβει πόσο στοργικός είναι - κι ας είχε στο νου του παράλληλα το ένα από τα δύο σκυλιά του ζευγαριού. Το δεύτερο, το κρατούσε ο πατέρας της Χριστίνας, Δημήτρης, που κι εκείνος παρακολουθούσε γεμάτος χαρά την εγγονή του, ενώ έκανε τις πρώτες της... ορθοπεταλιές!

Καλημέρης και Κοντοβά στο πλευρό της μικρής Ada

Χριστίνα Κοντοβά: Βόλτα μαζί με την κόρη της

Φυσικά η άφιξη της Ada δεν θα μπορούσε να μη φέρει αλλαγές και στο σπίτι κάτω από την Ακρόπολη, που συγκατοικούν τα τελευταία χρόνια ο Τζώνη Καλημέρης με την Χριστίνα Κοντοβά. Η σχεδιάστρια ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ανακαίνιση, καθώς και τη διακόσμηση του δωματίου της μικρής της κόρης, με ιδιαίτερη έμφαση στο λευκό και στις γήινες αποχρώσεις (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη 15/12, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.