«Μετά τη Φάρμα έχασα τον ύπνο μου» - Η αποκάλυψη της Μαίρης Μηλιαρέση

«Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να πάω σε ριάλιτι γιατί δεν θα έβγαζα ποτέ τα εσώψυχά μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Μετά τη Φάρμα έχασα τον ύπνο μου» - Η αποκάλυψη της Μαίρης Μηλιαρέση

Το απόγευμα της Τετάρτης 5/1 η Μαίρη Μηλιαρέση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για την «Φάρμα» ενώ δεν δίστασε να αφήσει κάποιες αιχμές για το ειδύλλιο Αγγελικής Ηλιάδη – Γρηγόρη.

Οι δηλώσεις της Μαίρης Μηλιαρέση στο «Καλό Μεσημεράκι»

«Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να πάω σε ριάλιτι γιατί δεν θα έβγαζα ποτέ τα εσώψυχά μου. Στη Φάρμα πήγα και έκανα πολλές δουλειές και το χάρηκα. Φιλίες δεν αναπτύσσονται σε 2 εβδομάδες. Κλαίνε όσοι φεύγουν γιατί ο εγκλεισμός δημιουργεί μια περίεργη ψυχολογία. Εγώ πήγα χαλαρή γιατί ήξερα ότι το παιδί μου ήταν καλά.

Δεν τρώω ποτέ όσπρια γιατί έχω ένα πρόβλημα στο έντερο. Δεν με ενόχλησε ποτέ γιατί ήμουν χαρούμενη. Το μεγαλύτερό μου πρόβλημα ήταν η πολυκοσμία. Αυτό το φοβήθηκα πολύ αλλά δεν με ενόχλησε τίποτα» ε

Συγκλονίζει η μαρτυρία της - «Παρακαλούσα να πληρωθώ για να πληρώσω το νοίκι μου»

Στην εκπομπή «Pop up» μίλησε, το μεσημέρι της Πέμπτης, η Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία αναφέρθηκε στο τηλεμάρκετινγκ αλλά και τις εποχές που δεν είχε χρήματα να πληρώσει το νοίκι της.

«Η δουλειά είναι δουλειά. Το να επιβιώσει κάποιος μέσα από τη δουλειά του είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Ευτυχώς που κάνω τα πάντα και είμαι ευέλικτη, γιατί έτσι έχω επιβιώσει μέχρι σήμερα. Στην αρχή, δεν ένιωθα καλά με το τηλεμάρκετινγκ, ντρεπόμουν. Και το σταμάτησα μετά, γιατί οι συνθήκες άρχισαν να γίνονται δύσκολες. Παρακαλούσα να πληρωθώ, για να πληρώσω το νοίκι μου», είπε αρχικά η Μαίρη Μηλιαρέση.

Στη συνέχεια, η Μαίρη Μηλιαρέση πρόσθεσε: «Το όνομα του “τσαμπουκά” μού βγήκε από τα καλλιστεία. Στα καλλιστεία ξέραμε από πριν ποιες θα βγουν. Πήγα στο περιοδικό “Ρομάντζο” και τους είπα ότι τα καλλιστεία είναι στημένα και θα κάνω δηλώσεις. Μετά τα καλλιστεία, έβγαλα την κορδέλα μου κι έφυγα». Δείτε εδώ στο μεταξύ και τη νέα δημιουργική ασχολία της Μαίρης Μηλιαρέση!

μαίρη μιαλαρέση pop up