Ματίνα Παγώνη για Λάκη Λαζόπουλο: «Να έρθει στο νοσοκομείο να πιούμε καφέ και να δει τι γίνεται»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ματίνα Παγώνη για Λάκη Λαζόπουλο: «Να έρθει στο νοσοκομείο να πιούμε καφέ και να δει τι γίνεται»

Το πρωί της Τετάρτης 4/1 η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τον Λάκη Λαζόπουλο μετά από τις δηλώσεις που είχε κάνει ο ίδιος. Πιο συγκεκριμένα είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Την κυρία Παγώνη σίγουρα δεν την λαμβάνω υπόψη.

Θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ. Δεν γίνεται να μην σατιρίσεις κάποιον που πρωί, μεσημέρι, βράδυ βγαίνει σε όλες τις εκπομπές, όπως η κυρία Παγώνη. Μπαίνει σε όλες τις εκπομπές με δερμάτινα, την φτιάχνουν, έχει και αυτή τη φωνή… Λέει και σωστά πράγματα, αλλά δεν με ψήνει»

Οι δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη για τον Λάκη Λαζόπουλο

«Λέω στον Λάκη ότι δεν με φτιάχνουν, φτιάχνομαι μόνη μου. Βάφομαι όπως βάφομαι κάθε μέρα, δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο. Εμένα μου είναι πολύ συμπαθής. Ο Λάκης Λαζόπουλος όλα αυτά τα χρόνια προσέφερε στον κόσμο χιούμορ… Νομίζω ήταν αγαπητός σε όλους και καλό είναι να συνεχίσει να κάνει πράγματα, να τον απολαμβάνουμε.

Είμαι δεκτική στη σάτιρα, μου άρεσε πάντα. Την σάτιρα ή την ανέχεσαι ή δεν την ανέχεσαι. Μου αρέσει να με σατιρίζουν, δεν τρέχει και τίποτα».

«Η ουσία είναι να επιτυγχάνω τον στόχο μου και ο στόχος μου είναι να εμβολιαστεί ο κόσμος. Ειλικρινά θα ήθελα ο Λάκης Λαζόπουλος να περάσει από το νοσοκομείο, να πιούμε και έναν καφέ, να τον πάρω να ντυθούμε με τις φόρμες και να μπούμε στις απλές κλίνες COVID, να δει τι περνάει ο κόσμος εκεί, που δεν μπορεί να μιλήσει και δεν μπορεί να αναπνεύσει και μετά να το ξανασυζητήσουμε το θέμα. και να μου πει την άποψή του».

Σε έξαλλη κατάσταση στον αέρα του MEGA η Ματίνα Παγώνη - «Μπροστά μου πεθαίνει κόσμος»

Χαμός επικράτησε στον αέρα της εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega με την Ματίνα Παγώνη και τον Βασίλη Μαυρομμάτη. Η λοιμωξιολόγος βγήκε εκτός εαυτού όταν όταν ο Βασίλης Μαυρομμάτης, Ομοιοπαθητικός – Φυσικοπαθητικός Καθηγητής της αρχαίας Ελληνικής Ιατρικής στο κολέγιο Paris Graduate School, είπε ότι υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού από τα εμβόλια.

«Στον εναλλακτικό χώρο, δεν επικροτούμε την πρακτική των εμβολίων. Έχουμε τους δικούς μας τρόπους προστασίας και θεραπείας. Είναι οι φυσικοί τρόποι θεραπείας. Ασκώ την φυσικοπαθητική, την ομοιοπαθητική και την αρχαία Ελληνική ιατρική. Έχουμε μέσα που χρησιμοποιούμε εδώ και χρόνια και προληπτικά και θεραπευτικά. Υπάρχει τεράστια κοινότητα εναλλακτικών, που κουράρουμε ασθενείς με τις μεθόδους μας, με ασφάλεια, χωρίς παρενέργειες. Χρησιμοποιούμε φυσικά μέσα. Κουράρουμε και ασθενείς COVID», είπε αρχικά ο Βασίλης Μαυρομμάτης.

Και συνέχισε «Έχουμε μια μεθοδολογία που λέγεται εξατομίκευση. Δε λειτουργούμε όπως οι γιατροί. Κανένας εναλλακτικός και κανένας γιατρός δεν μπορεί να πάρει 100% ευθύνη. Και οι δύο κάνουν σε κάθε περίπτωση ό,τι καλύτερο μπορούν. Για έναν ασθενή με κορονοϊό, δε θα πάρουν όλοι τα ίδια φάρμακα, διαφέρουν ανάλογα με την περίπτωση. Χρησιμοποιούμε βότανα, συγκεκριμένη τροφή, βιταμίνες φυσικές και συνθετικές αν χρειαστεί, και φτιάχνουμε ένα ξεχωριστό πρωτόκολλο για κάθε περίπτωση. Δεν μπορώ να δώσω συγκεκριμένο παράδειγμα. Είναι εξατομικευμένο όλο αυτό».

«Εμείς δεν έχουμε δει τέτοιες δημοσιεύσεις. Η ιατρική είναι μία, με μελέτες, δημοσιεύσεις, αποτελέσματα. Οι άνθρωποι με κορωνοϊό, έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα, πάνε στα νοσοκομεία, φτάνουν μέχρι τις ΜΕΘ. Δεν έχω δει καμία δημοσίευση δική σας ότι με τις μεθόδους αυτές οι άνθρωποι γίνονται καλά. Αν έχετε κάτι συγκεκριμένο, βεβαίως να το λέμε. Εμείς μιλάμε με τις μελέτες που έχουμε στα χέρια μας, παγκοσμίως. Οι τοποθετήσεις αυτές θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές γιατί μας ακούει πολύς κόσμος», απάντησε η κ. Παγώνη η οποία είχε κάνει δηλώσεις μετά το θάνατο του 16χρονου μετά το εμβόλιο που έκανε.

«Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και εξατομικευμένη. Χρησιμοποιούμε βιταμίνες, ψευδάργυρο, σελήνιο, κάποια βότανα που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία κάθε ανθρώπου. Ακόμα τα ομοιοπαθητικά που μπορούμε να δώσουμε», σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Μαυρομμάτης.

Οι ισχυρισμοί του κ. Μαυρομμάτη, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Ματίνας Παγώνη, η οποία είπε ότι «Εγώ δεν μπορώ να είμαι σε ένα πάνελ που λέει στον κόσμο ότι με βότανα και βιταμίνες θα γίνει καλά ο κόσμος. Τι να ακούσω όταν μπροστά μου πέθαινε ο ένας μετά τον άλλο;».

«Μιλάμε για τρεις μεθόδους που είναι αναγνωρισμένες από τον ΠΟΥ, επίσημα. Υπάρχουν ολόκληρες κλινικές στο εξωτερικό που χρησιμοποιούν αυτά που σας είπα. Δεν έχει ακουστεί. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν ισχύει ή ότι δεν υπάρχει», τόνισε κλείνοντας ο κ. Μαυρομμάτης.