«Στα έξι μου ήμουν ένα μήνα σε κώμα, ήταν πολύ μεγάλη η...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Ιωάννη Αθανασόπουλου

«Νομίζω ότι το σοκ εκείνης της στιγμής θα είναι μέσα τους για πάντα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Στα έξι μου ήμουν ένα μήνα σε κώμα, ήταν πολύ μεγάλη η...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Ιωάννη Αθανασόπουλου

Το μεσημέρι της Τετάρτης 5/1 ο Ιωάννης Αθανασόπουλος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε στα έξι του χρόνια, όταν έπεσε σε κώμα για έναν ολόκληρο μήνα. Μάλιστα. πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε πως έφυγε από τη ζωή ο σκύλος του

Η εξομολόγηση του Ιωάννη Αθανσόπουλου

«Ήμουν γύρω στον έναν μήνα σε κώμα. Θυμάμαι ότι ο μπαμπάς μου ήταν τόσο στεναχωρημένος που του άσπρισαν σε χρόνο απίστευτο. Ήμουν μικρούλης, έξι ετών, θα πήγαινα Α’ Δημοτικού.

Θυμάμαι ότι με άφησε ο αδερφός μου να πάει μια βόλτα και μου είπε θα έρθω να σε πάρω και η επόμενη εικόνα που θυμάμαι είναι σε κρεβάτι νοσοκομείου να λέω στον αδερφό μου “τι κάνεις εδώ ρε βλάκα;”. Έκανα ισορροπία και έπεσα. Δεν θυμάμαι τίποτα μετά.

Κάθε χρόνο με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε έχουμε επέτειο σήμερα. Νομίζω ότι το σοκ εκείνης της στιγμής θα είναι μέσα τους για πάντα. Είναι αυτή η αγωνία… Έπεσα με το κεφάλι και είχα εσωτερική αιμορραγία. Ήταν πολύ μεγάλη βλάβη. Είχα θέματα μετά, μου πήρε κάποιο διάστημα να αναρρώσω.

Με έκανε να πιστεύω πάρα πολύ. Ξύπνησα την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου. Έχω την ίδια προσευχή από τότε. Νιώθω μια συγκίνηση κάθε φορά που πάω στην εκκλησία. Μου δίνει δύναμη αυτό. Η προσευχή είναι σαν να πηγαίνω σε ψυχολόγο…».

«Να είμαστε λίγο προσεκτικοί στο τι λέμε και λίγο να φιλτράρουμε τα πράγματα»

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θεωρώ ότι έχουμε τις ίδιες αδυναμίες εγώ και αυτοί οι άνθρωποι που κατηγορούνται γι’ αυτά τα οποία κατηγορούνται. Θεωρώ ότι καλό είναι να προσέχουμε το τι λέμε -όχι μόνο για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που είναι μια υπέροχη ηθοποιός.

Γενικά να είμαστε προσεκτικοί στο τι λέμε έξω γιατί είναι πολύς κόσμος… υπάρχουν πολλά παιδιά, πολλοί άνθρωποι που έχουν υποστεί όλο αυτό. Να είμαστε λίγο προσεκτικοί στο τι λέμε και λίγο να φιλτράρουμε τα πράγματα». Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι ίδια αδυναμία η δική μου και κάποιου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό»