Άγγελος Λάτσιος: Οι τρυφερές ευχές στον γιο της Μαρίας Μπακοδήμου, Άρη Αργυρόπουλο για τα γενέθλια του

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγγελος Λάτσιος: Οι τρυφερές ευχές στον γιο της Μαρίας Μπακοδήμου, Άρη Αργυρόπουλο για τα γενέθλια του

Ο Άγγελος Λάτσιος με τον Άρη Αργυρόπουλο είναι πολύ καλοί φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Έτσι με αφορμή τα γενέθλια του μικρότερου γιου της Μαρίας Μπακοδήμου, Άρη Αργυρόπουλο η οποία και του ευχήθηκε με μια άκρως τρυφερή ανάρτηση, θέλησε να το κάνει επίσης και ο Άγγελος Λάτσιος.

Έτσι, ο Άγγελος Λάτσιος που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, ανάρτησε μία φωτογραφία με τον φίλο του και έγραψε χαρακτηριστικά: «Happy Birthday @arisargy !».

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου για τα γενέθλια του Δημήτρη Αργυρόπουλου

Ο Άγγελος Λάτσιος μπαίνει στρατό

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να το χάρηκε με την ψυχή της τα Χριστούγεννα που έμεινε σπίτι με την οικογένειά της κι έκανε ένα μίνι παρτάκι (δείτε εδώ λεπτομέρειες) αλλά ο νέος χρόνος δεν θα την βρει στα καλύτερά της όπως φαίνεται!

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Yes, έφτασε ένα χαρτί στα Μελίσσια, στο σπίτι της παρουσιάστριας, από την ελληνική αστυνομία που είχε επάνω το όνομα του Άγγελου Λάτσιου, το οποίο την ανησύχησε αρκετά.

Όπως είναι γνωστό ο Άγγελος δεν μένει τα τελευταία χρόνια στο σπίτι της Ελένης αλλά στην βίλα του πατέρα του, Γιάννη, (δείτε εδώ φωτογραφίες). Η Ελένη, λοιπόν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σε άλλη περίπτωση δεν θα άνοιγε τον φάκελο γιατί αφορούσε τον γιο της αλλά επειδή είδε ότι είναι από τις αρχές δεν μπορούσε να κάνει υπομονή. Παραξενεύτηκε αρκετά.

Σύμφωνα με το περιοδικό Yes, λοιπόν, ο Άγγελος Λάτσιος παρέλαβε το χαρτί κατάταξής του στον στρατό! Πήγαν κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής με την μητέρα του για να ενημερωθούν περαιτέρω. Ο Άγγελος έχει πάρει αναβολή λόγω σπουδών η οποία εν τέλη δεν μπορεί να κοπεί οπότε για τώρα... θα κοιμούνται ήρεμοι.

Όταν με το καλό πάρει το πτυχίο των σπουδών του θα μπει να υπηρετήσει κανονικά την θητεία του.