Κλέλια Πανταζή: Απαθανάτισε τον σύζυγό της με τον νεογέννητο γιο τους

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κλέλια Πανταζή: Απαθανάτισε τον σύζυγό της με τον νεογέννητο γιο τους

Η Κλέλια Πανταζή βιώνει μια άκρως ιδιαίτερη περίοδο καθώς πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, ένα υγιέστατο αγοράκι καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο.

Όπως είναι λογικό, η χαρά τόσο της Πρωταθλήτριας της Ρυθμικής Γυμναστικής όσο και του συζύγου της δεν κρύβεται καθώς οι δυο τους έχουν "τρελαθεί" για τα καλά αφού δεν δε χορταίνουν τις αγκαλιές με το μωράκι τους.

Έτσι, η Κλέλια η οποία είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό θέλησε να δημοσιεύσει ένα στιγμιότυπο όπου απαθανάτισε στο κινητό της, όπου ο σύζυγό της κρατά στην αγκαλιά τον νεογέννητο γιο τους.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Πανατζή

Η ανάρτηση της Κλέλιας Πανταζή

Λίγα λόγια για την Κλέλια Πανταζή

Η Κλέλια (Χαρίκλεια) Πανταζή (γενν. Μυτιλήνη, 18 Μαρτίου 1985) είναι Ελληνίδα πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την εθνική ομάδα του ανσάμπλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000 στο Σίδνεϊ.

Γεννήθηκε το 1985 στη Μυτιλήνη και ξεκίνησε την ενασχόληση της με τη ρυθμική γυμναστική στο Γυμναστικό Σύλλογο Μοσχάτου. Οι πρώτες της μεγάλες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο ήρθαν το 2002, στη Νέα Ορλεάνη, όταν κατέκτησε τρία μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εκείνης της χρονιάς. Συγκεκριμένα, πρώτευσε στα τρία σχοινάκια – δύο μπάλες και κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο, ενώ κέρδισε και από ένα χάλκινο μετάλλιο στις κορδέλες και στο σύνθετο ομαδικό, στην ίδια διοργάνωση.