Ανδρέας Μικρούτσικος για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Ήταν δαίμονας με την δουλειά της»

«Ήταν απίστευτη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Ήταν δαίμονας με την δουλειά της»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε για την γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και την αξέχαστη τηλεοπτική τους συνάντηση.

Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής δεν δίστασε να κάνει αποκαλύψεις για τα όσα του έλεγε η ίδια καθώς και ο γιος της είχε αναφέρει πολλές πληροφορίες σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Η Αλίκη από όπου περνούσε ήταν χαμογελαστή και μου έλεγε ότι εκείνη, ο αδερφός μου ο Θάνος, κι εγώ θα κάναμε την επόμενη μεγάλη παράσταση. Η Αλίκη ενώ χαμογελούσε μπροστά στο κοινό, τραβούσε έξυπνα το μικρόφωνο και μου έλεγε τα σχέδιά της, ήταν μια δαιμόνια γυναίκα.

Σε βλέπω κάθε μέρα, είσαι καταπληκτικός, να κάνουμε μαζί με τον Θάνο μια παράσταση και ταυτόχρονα χαιρετούσε τον κόσμο δίπλα της. Ήταν απίστευτη. Και συμπλήρωσε: «Η Αλίκη ήταν τέτοιος δαίμονας με την δουλειά της, έκανε και μαθήματα φωνητικής προκειμένου να λέει καλύτερα τα τραγούδια».

Έγινε γνωστό 24 χρόνια μετά το θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη - «Υπήρξε το ειδύλλιο και...»

Το βράδυ της Παρασκευής 19/11 είδαμε ανθρώπους που ήταν κοντά στην Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησα για την ζωή της βλέποντας παράλληλα, φωτογραφίες και αποσπάσματα. Μεταξύ άλλων, έγινε και μια αποκάλυψη για την σχέση που διατηρούσε με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Ο Γιώργος Λιάνης, ο οποίος άφησε τον Σάκη Ρουβ'α άφωνο, έκανε γνωστή μια συζήτηση που είχαν, η οποία διέψευδε πως υπήρξε κάτι ανάμεσα τους, όμως οι έρευνες του έδειχναν το αντίθετο.

Η αποκάλυψη για Βουγιουκλάκη - Τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

«Στην πρώτη μου συνέντευξη το ' 71 έγραψα ό, τι μου είπε. "Όχι Γιώργο, δεν είναι αλήθεια, είναι μια φιλία μεγάλη, συναντηθήκαμε στη Ρώμη και κάναμε κάποιους περίπατους και βόλτες μαζί. Ήμαστε φίλοι". Αλλά η έρευνα η δημοσιογραφική που πάντα γίνεται στο αθέατο και έχει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον... σε μια δεύτερη συνέντευξη έγραψα ότι υπήρξε το ειδύλλιο και για να διευκολυνθεί έγινε και μια ιδιωτική οδός από το Τατόι μέχρι το στούντιο. Δεν λέω κάτι άλλο», ανέφερε.

Αλίκη Βουγιουκλάκη Δημήτρης Παπαμιχαήλ