Ιλένια Ουίλιαμς: Τι ανέφερε στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη;

Οι δηλώσεις της on camera

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιλένια Ουίλιαμς: Τι ανέφερε στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη;

Η Ιλένια Ουίλιαμς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό». Η γνωστή παρουσιάστρια και τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό αλλά και για τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη.

Οι δηλώσεις της Ιλένια Ουίλιαμς

«Ξέρω πως κόλλησα. Ήταν μια κοπέλα στο μαγαζί που εμφανιζόμασταν που είχε κορονοϊό και πως έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και χάλασε το μικρόφωνο μου και πήρα το δικό της. Δεν σημαίνει τίποτα που νοσήσαμε μαζί. Μαζί με εμένα ανακοινωθήκαν και 40.000 κρούσματα. Ποτέ δεν ήμασταν μαζί.

Η φωτογραφία που κυκλοφορεί, ήταν μετά τη συνεργασία μας. Πήγα με την παρέα μου εκεί και αυτό. Δεν είναι ωραίο. Ο Δημήτρης έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Κάναμε καιρό να μιλήσουμε αφού χωρίσαμε, αλλά δεν έχω σταματήσει μα τον αγαπάω. Είναι σαν ένα μέλος της οικογένειας μου και για μένα για την οικογένεια μου. Έχουμε μοιραστεί πέντε χρόνια μαζί»

«Είναι λάθος αυτό» - Η αμήχανη ατάκα του Ουγγαρέζου για την εμφάνιση της Ιλένιας στο Madwalk

Μέσα από τη σημερινή (24/11) εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να σχολιάσει με αρκετά καυστικό τρόπο, την εμφάνιση που επέλεξε να κάνει η Ιλένια Ουίλιαμς στα Madwalk (δείτε εδώ τις εμφανίσεις των celebrities).

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της σχολίασαν όλα τα looks που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω.

Η ατάκα του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την εμφάνιση της Ιλένιας Ουίλιαμς

Με μπόλικο χιούμορ λοιπόν, είπε: «Από πίσω είναι… Θα αρπάξει καμιά πούντα. Κάνει κρύο έξω, οι βροχές έρχονται. Είναι λάθος αυτό».