Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Βελισσάρη

Νοσεί από κορωνοϊό ο τραγουδιστής

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Βελισσάρη

Μετά την αποκάλυψη ότι η Super Κική είναι θετική στον κορωνοϊό και μάλιστα το περνάει αρκετά βαριά, ήρθε η σειρά του παρτενέρ της στο J2US, Γιώργου Βελισσάρη. Ο γνωστός τραγουδιστής βγήκε σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» και έκανε την αποκάλυψη.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, από την μετάλλαξη Όμικρον του κορωνοϊού, δεν κατάφερε να γλιτώσει ούτε εκείνος ούτε και η οικογένεια του, που νοσούν όλοι μαζί.

Θετικός στον κορωνοϊό και ο Γιώργος Βελισσάρης

Ο Γιώργος Βελισσάρης είπε χαρακτηριστικά για τα συμπτώματα που τον ταλαιπωρούν: «Έχω υψηλό πυρετό. Κάτω από 38 δεν πέφτει με τίποτα. Ήμουν μέρες που δεν αισθανόμουν καλά, έκανα συνέχεια rapid τεστ και έβγαιναν αρνητικά. Είχα πυρετό και έβγαιναν αρνητικά. Προχθές, βγήκε τελικά θετικός» και πρόσθεσε: «Καίει ο λαιμός μου, έχω πυρετό, νοσούν και η γυναίκα μου και το παιδί μου. Έχουμε κάνει τις δύο δόσεις του εμβολίου».

Τον Γιώργο Βελισσάρη τον βλέπουμε στο μουσικό show του ALPHA «J2US» καθώς το ζευγάρι του είναι η Super Κική. Το πρωί της Δευτέρας 6/12 ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για όλους και για όλα.

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή για την Super Κική

«Περνάμε πολύ καλά και έχουμε δεθεί όλοι μεταξύ μας. Η κ. Πατούλη μου δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ξαναφύγει. Θα έρθει και στο μαγαζί και θα τραγουδήσουμε μαζί. Η κ. Μάρα δεν νομίζω να στεναχωρήθηκε. Έχει το πρόβλημα με το πόδι της. Ήταν από τις πρώτες που έρχονταν στις πρόβες και έφευγε τελευταία. Μπορεί να ήταν στο καροτσάκι για 12 ώρες. Εγώ δεν θα άντεχα».

Όσον αφορά στην κριτική επιτροπή: «Και η Madona να ήταν κάτι πρέπει να πουν. Εγώ ανήκω στον χώρο ως δημοτικός τραγουδιστής. Τώρα που λέμε ξένο, εγώ δεν ξέρω καθόλου αγγλικά. Έχω στεναχωρηθεί αλλά δεν πειράζει».

Για τη Super Kiki ο ίδιος είπε: «Δεν την ήξερα και μόλις μου την είπαν ρώτησα τα παιδιά μου. Δεν την αλλάζω με τίποτα, είναι ψυχάρα. Καλύτερη δεν θα μπορούσα να έχω».