Κατερίνα Καινούργιου για Γρηγόρη Γκουντάρα - Ναταλί Κάκκαβα: «Να πούμε την αλήθεια....»

Το σχόλιο της παρουσιάστριας για το ζευγάρι

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου για Γρηγόρη Γκουντάρα - Ναταλί Κάκκαβα: «Να πούμε την αλήθεια....»

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε για ακόμα μια φορά για το ζευγάρι Γκουντάρα - Κάκκαβα μετά την κόντρα που είχαν εξαιτίας της παρουσίασης του Big Brother. Με αφορμή μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο γνωστός τραγουδιστής, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» για το ζευγάρι και την χρονιά που είχαν στον ΣΚΑΙ.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για το ζεύγος Γκουντάρα - Κάκκαβα

«Δεν ήταν μια καλή χρονιά για τον Γρηγόρη και την Νάταλι τηλεοπτικά, να πούμε την αλήθεια. Ούτε για τον ΣΚΑΪ. Εφόσον το ξέρει, γιατί τους χτυπάει;» είπε η παρουσιάστρια με αφορμή το βίντεο που έπαιξε στην εκπομπή της.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη για το Big Brother

O Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε (24/11) καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, Ανοιχτά και η εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα εξασφάλισε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του, στην οποία αναφέρεται στην κόντρα που δημιουργήθηκε με τον ΣΚΑΪ.

Όπως εξηγεί λοιπόν, ενώ είχε υπογράψει κανονικά με τον σταθμό του Φαλήρου για το Big Brother, άκουγε πως κάποιος άλλος θα παρουσιάσει το show, προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί τους ωστόσο δεν τους έβρισκε.

«Είχα ένα συμβόλαιο και κάποια στιγμή δεν μου είπαν τίποτα. Άκουγα δεξιά και αριστερά ότι θα το παρουσιάσει κάποιος άλλος και τους έπαιρνα τηλέφωνο και ήταν εξαφανισμένοι. Από το κανάλι μου έλεγαν ότι μπορεί να μη γίνει το Big Brother. Απαγορεύεται να έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο και κάποιος να το πετάει στα σκουπίδια και μετά να μιλάς και να τρως αγωγή.

Εγώ με Γκουντάρα και Κακκαβά μανούριασα γιατί η πληροφόρηση μου ήταν ότι οι συγκεκριμένοι τύποι μίλαγαν στη διοίκηση του ΣΚΑΙ, για να πάρουν οι ίδιοι την εκπομπή. Είναι πολύ κακό να μένουμε οι άνθρωποι με αρνητικά συναισθήματα. Όλοι μπορούμε να κάνουμε μια λάθος επιλογή. Όλα καλά όμως, όλα να λυθούν και όλα να πάνε καλά», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.