Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του ο Χάρης Ρώμας - Το ανακοίνωσε στο Πρωινό

«Θα δούμε πόσο θα πάει στην πορεία»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του ο Χάρης Ρώμας - Το ανακοίνωσε στο Πρωινό

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (6/1) ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό του με την επί 10 χρόνια σχέση του καθώς και στον νέο άνθρωπο που έχει μπει στη ζωή του.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο ηθοποιός, με τη νέα του σχέση έχουν ήδη κάνει το επόμενο βήμα και συζούν.

Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα για τον χωρισμό του και τη νέα σχέση του

«Ήρθαμε σε διάσταση μεγάλη. Εγώ έχω κάποιες αρχές λόγω του ότι έχω σπουδάσει και ιατρική. Εγώ δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό πια, γιατί συνεχίσαμε και τις ζωές μας. Έχω καινούρια σχέση. Για μένα το εμβόλιο άνοιξε ένα χάσμα -10 χρόνια ήμασταν μαζί- το οποίο δεν θες να δεις.

Όταν γιγαντώνονται τα πράγματα που δεν μας αρέσουν σε κάποιον, αισθάνεσαι ότι υπάρχει μια μεγάλη διάσταση. Δεν μπόρεσα να πείσω ιατρικά ότι αυτό είναι το σωστό και αυτό με σόκαρε.

Έτυχε η νέα σχέση. Θα δούμε πόσο θα πάει στην πορεία. Μένουμε και μαζί», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισε μετά από 10 χρόνια

Μετά από 10 χρόνια σχέσης ο Χάρης Ρώμας αποφάσισε να χωρίσει, με τον ίδιο να κάνει γνωστή την εν λόγω είδηση πριν από μερικές μέρες. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου (27/11) στην εκπομπή Τι Λες Τώρα και αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που τράβηξε διαφορικούς δρόμους από την σχέση του.

«Χώρισα μετά από δέκα χρόνια. Το είχαμε συζητήσει για να παντρευτούμε. Πολλές φορές συμβαίνει το θέλω μας να μπερδεύεται με την πραγματικότητα. Έχω τεράστια αγάπη για την ιστορία που ζήσαμε δέκα χρόνια και δεν μπορώ να το διαγράψω. Αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα κι είχαμε διαφορά απόψεων για ένα θέμα του σήμερα. Για τα εμβόλια να το πούμε… Χώρισα για τα εμβόλια!

Όταν πρόκειται για τον άνθρωπό σου και εγώ είμαι instructor της Περιφέρειας Αττικής ως προς αυτό, να πείσουμε δηλαδή τους υπαλλήλους για το εμβόλιο. Η σχέση μου δεν ξέρω αν ήταν φοβική ή αν ήταν αντιεμβολιαστής… Έχουν παρουσιαστεί σε όλα τα φάρμακα κατά καιρούς παρενέργειες.

Πιστεύω ότι, αν προκύπτει ένα τέτοιο θέμα, το οποίο δεν είναι μικρό στην εποχή μας γιατί έχει πάρει και τόση διάσταση. Όταν ανοίγει ένα τέτοιο παράθυρο, βλέπεις όψεις της σχέσης σου ή του χαρακτήρα σου, που δεν είχες δει ή δεν ήθελες να δεις. Ήμασταν ευτυχισμένοι για πολλά χρόνια κι από εμένα υπάρχει πάντα αγάπη, πλην όμως πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει κι ήταν η σωστή στιγμή. Προσπαθώ να το δω θετικά και να προχωρήσω στο επόμενο βήμα της ζωής μου».