Χώρισε και είναι ξανά ερωτευμένος - Η νέα σχέση του Χάρη Ρώμα

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χώρισε και είναι ξανά ερωτευμένος - Η νέα σχέση του Χάρη Ρώμα

Στην κάμερα του Happy Day έδωσε συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής ο Χάρης Ρώμας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα

«Δεν έκανα καλά που είπα πως χώρισα μετά από 9 χρόνια σχέσης, γιατί συνεχίζω να αγαπώ ακόμα. Η σχέση μου ήταν γνήσια, είχε μεγάλη αγάπη, χάθηκε όμως η ερωτική έλξη», δήλωσε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Είμαι έτοιμος για έναν νέο έρωτα. Πού ξέρεις, μπορεί να έχει ξεκινήσει και τώρα που μιλάμε».

Όσον αφορά στις δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά απάντησε: «Θα την πω κατ’ ιδίαν κάποια πράγματα. Διαφωνώ με τις δηλώσεις της, δεν ξέρω όμως με ποιον τρόπο τις έκανε. Εγώ έχω διαφωνία με τον σύζυγό της. Ο κ. Πετράκος νομίζω ότι έχει όφελος γι αυτά που λέει γιατί από ότι ακούω θα κατέβει σαν υποψήφιος βουλευτής με μία νέα παράταξη».

Για το #metoo και αν έχει ζήσει κακοποιητική συμπεριφορά: «Έχω βιώσει και μάλιστα δύο φορές. Είχα πρόταση για να κάνω έναν ρόλο και αισθανόμουν ότι θα τον πάρω με το σπαθί μου. Αλλά δεν ήθελε το σπαθί μου. Όταν μου έπιασε το πόδι σηκώθηκα και τινάχτηκα. Είπα ότι δεν… και σταμάτησε εκεί».

Όσα είχε αποκαλύψει για τον χωρισμό του

Πρόσφατα ο καταξιωμένος ηθοποιός, παραχώρησε σε συνέντευξη στο τηλεοπτικό περιοδικό της Κύπρου «TV Mania» και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου και "έσπασε" τη σιωπή του.

Είναι μια εποχή αναδιοργάνωσης. Μετά από 10 χρόνια σχέσης -που συζούσα, που έζησα μια ιστορία έρωτα, αγάπης, κοινής πορείας- αυτό έμελλε να τελειώσει. Θεωρώ όμως ότι, όταν τελειώνει κάτι -αν και είναι πολύ επίπονο- μπορεί να γίνει το εφαλτήριο για μια καινούργια περίοδο. Για μένα, αυτό είναι μια καινούργια ευκαιρία, έτσι το προσλαμβάνω.

Όχι για να βγω στο «κυνήγι», αλλά για να μπω στη διαδικασία τού να ζήσω ξανά καινούργια πράγματα, να ανανεωθώ ως άνθρωπος και να ξαναερωτευτώ. Είναι μια μεταβατική περίοδος. Συμβουλεύω τον κόσμο να βλέπει, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, το θετικό του πράγματος – η ζωή είναι μπροστά και μπορείς να την ζήσεις ακόμη καλύτερα. Και αυτό θα κάνω!